U kunt bij ons terecht voor

Sparen

Sparen bij een kantoor bij u in de buurt. Tegen een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden. Dat kan bij RegioBank!

Betalen

Snel en eenvoudig uw betalingen regelen. Via Internet Bankieren, de Mobiel Bankieren app of gewoon op kantoor.

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. Tegen een aantrekkelijke hypotheekrente. U regelt uw hypotheek bij RegioBank!

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Enkele van onze adviseurs in de buurt van Oostkapelle

Woont u hier niet in de buurt? Pas uw locatie aan.

Veldsink Adviesgroep in Oostkapelle
Fimagro in Oostburg
Schinkel Adviesgroep in Oost Souburg
Financiële Diensten Hoofdplaat-IJzendijke in IJzendijke

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Direct contact?

Bankieren bij RegioBank doet u via onze Zelfstandig Adviseurs.

Uw voordelen:

  • 530 adviseurs dus altijd wel 1 in uw buurt
  • Direct persoonlijk contact
  • Ervaren professionals
  • Altijd binnenlopen

Vul uw postcode of plaats in en ontdek de adviseur bij u in de buurt.