Over Gans van Duivenbode

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Abcoude

Gans van Duivenbode is in september 1996 opgericht door David Gans. Hij begon het kantoor alleen, zonder werknemers, en heeft door middel van zijn eigen netwerk een groep trouwe klanten aan zich weten te binden. Later kwam daar een portefeuille bij en kwamen Nancy en Anne-Marie in dienst. In 2012 is het kantoor vanuit Amstelveen verhuisd naar Abcoude. Hier vertrok in 2013 de laatste bank, dus het is prettig dat er nu een Zelfstandig Adviseur van RegioBank gevestigd is. 

Sociaal

Wij, van Gans Duivenbode, vinden dat in ieder dorp een financieel adviseur aanwezig moet zijn. Waarom? Juist omdat een financiële dienstverlener een sociale functie heeft. Dat gaat verder dan alleen cijfertjes. Bovendien moeten bankzaken makkelijk, snel en dichtbij geregeld kunnen worden. Zonder dat er gelijk een factuur wordt geschreven. Om deze reden zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Betrokken

Daarnaast helpen we u ook graag met uw verzekeringen en hypotheek. Ook hier kunt u wat extra’s van ons verwachten. We gaan bijvoorbeeld mee naar de notaris. We begeleiden de klant met een goede advisering van het begin tot het eind. Dat betekent ook dat we altijd bereikbaar zijn, zelfs in het weekend. We voelen ons betrokken bij de bewoners van het dorp. Daarom zijn zij ook betrokken bij ons. We behandelen onze klanten namelijk zoals we zelf ook behandeld willen worden. Dat is onze kracht!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Gans van Duivenbode

Gans van Duivenbode in Abcoude

Kerkstraat 14
1391 HC Abcoude
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Gans van Duivenbode

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Gans van Duivenbode in Abcoude
Kerkstraat 14
1391 HC Abcoude
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).