Sparen voor én door uw kind

  • U spaart voor de toekomst van uw kind met Zilvervloot Sparen
  • Uw kind leert stap voor stap omgaan met geld met JongWijs
  • Regel het in één keer goed voor uw kind, tot aan de 18e verjaardag

Sparen voor de toekomst van uw kind

Met Zilvervloot Sparen en JongWijs kunt u sparen voor en met uw kind tot 18 jaar. Met een spaarrekening leren kinderen omgaan met geld en worden ze wijzer in geldzaken. Zo leert u uw kind financieel op eigen benen te staan.

Zilvervloot Sparen

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening speciaal voor uw kind tot 18 jaar. Uw kind ontvangt over de inleg een aantrekkelijke rente. Bovendien krijgt uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een bonus. Een bonus die kan oplopen tot 10% bij 10 jaar sparen! Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. En een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening en groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket. Met een betaalpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft niet. Bij het pakket krijgt uw kind ook ieder jaar leuke en leerzame tips van RegioBank. Deze krijgt uw kind gewoon via de post.

Praktische tips

Uw kind heeft u nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. Daarom krijgt u bij JongWijs jaarlijks post. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. Met JongWijs kunt u uw kind stap voor stap leren omgaan met geld. En uiteraard staat ook uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank voor u klaar met advies.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Univé Regio+ B.V.

Univé Regio+ B.V. in Alkmaar

Geert Groteplein 20
1813 BM Alkmaar
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Univé Regio+ B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Univé Regio+ B.V. in Alkmaar
Geert Groteplein 20
1813 BM Alkmaar
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).