Over Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Almelo

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V. is in 1994 van start gegaan als Pensioenadviesbureau met een kantoor aan huis in Tubbergen. Op 1 november 1997 was ons nieuwe kantoor aan het Slot 14 te Almelo gereed en inmiddels zijn we uitgegroeid tot 28 medewerkers. Particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen met als specialisatie werkmaterieel en transport zijn onze belangrijkste pijlers.

Objectief en eerlijk advies

De teamleden van Stopel kunnen terugvallen op een brede kennis en ervaring. Ieder heeft z'n eigen specialisme. Daarnaast zijn we op het gebied van verzekeringen geheel onafhankelijk. Dat betekent dat we steeds uw belangen optimaal kunnen behartigen. We hebben immers alle vrijheid om de producten te selecteren die aansluiten op uw situatie, wensen en mogelijkheden. Dat biedt u de zekerheid van een objectief, eerlijk advies, dat zich uit in een uitstekende service(zorgplicht).

Gunstig en helder

RegioBank onderscheidt zich van traditionele banken; als Zelfstandig Adviseur bemiddelen wij (exclusief voor de betaal- en spaarproducten) voor RegioBank, die dezelfde moderne producten van een grote bank combineert met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur. Daarnaast helpen we u graag met uitleg en advies voor uw hypotheek, verzekering of belegging, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V. in Almelo

Slot 14
7608 ND Almelo
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V. in Almelo
Slot 14
7608 ND Almelo
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).