Hypotheek berekenen met de zekerheid van een Zelfstandig Adviseur.

  • U wilt een ander huis kopen
  • U wilt uw huidige hypotheek meenemen
  • U wilt eerst kopen en dan verkopen, of juist andersom
  • U heeft een restschuld of overwaarde

Bij het kopen van een huis komen er enorm veel zaken op u af. Dan is het fijn om een persoonlijk adviseur te hebben. Iemand die u een hypotheekadvies op maat geeft. 
Het bedrag wat u maximaal kunt lenen, is namelijk helemaal van uw situatie afhankelijk. En een online rekentool geeft geen volledig beeld. Uw Zelfstandig Adviseur kan bovendien antwoord geven op uw vele vragen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

4 redenen om uw hypotheek af te sluiten bij RegioBank

Voor uw woonwens een passende hypotheek

RegioBank heeft voor uw woonwens verschillende mogelijkheden voor wat betreft uw hypotheek. U kiest de rentevorm: vast of variabel. En de aflosvorm: annuïtair of lineair. Iedere rente- of aflosvorm heeft zijn voor- en nadelen. Uw Zelfstandig Adviseur kan u helpen bij het berekenen van uw hypotheek en zet alle voor- en nadelen graag op een rij.

Aantrekkelijke hypotheekrente en goede voorwaarden

RegioBank heeft aantrekkelijke tarieven. Naast deze aantrekkelijke hypotheekrente, zijn goede voorwaarden net zo belangrijk. Zo kunt u met onze Meeneemregeling uw huidige rente onder voorwaarden meenemen bij verhuizing. En bij een vaste hypotheekrente kunt u tot 20% van de oorspronkelijke hypotheek per jaar aflossen, zonder dat u daarvoor een vergoeding voor het renteverlies van de bank betaalt. Bij een variabele hypotheekrente kunt u zoveel aflossen als u wilt. Bespreek uw toekomstplannen met uw Zelfstandig Adviseur om te kijken of uw financiële situatie hierop aansluit.

Persoonlijk advies van uw Adviseur

Een huis kopen kost tijd en energie. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag. Een goed hypotheekadvies is niet alleen nu belangrijk maar ook voor later. Want u gaat een lening aan voor een lange periode en daar moet u zich prettig bij voelen.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek persoonlijk contact

Het kopen van een huis is misschien wel de grootste beslissing van uw leven. Maar uw leven verandert. Wilt u bijvoorbeeld groter gaan wonen? Of wilt u uw huis verbouwen? De Zelfstandig Adviseur van RegioBank staat ook op die momenten voor u klaar. Wat er ook gebeurt in uw leven.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

DIBO  Assurantiën

DIBO Assurantiën in Amstenrade

Parallelstraat 45
6436 BN Amstenrade
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij DIBO Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

DIBO Assurantiën in Amstenrade
Parallelstraat 45
6436 BN Amstenrade
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).