Over Ruud van den Brandt Financiële Diensten

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Arcen

Ruud van den Brandt Financiële Diensten in Arcen is goed bereikbaar. U hoeft er niet voor naar de stad en u kunt gewoon voor de deur parkeren. We zijn letterlijk en figuurlijk goed benaderbaar. Omdat we de zaak met tweeën runnen, treft u altijd één van ons. We merken dat de klant dat prettig vindt.

Dichtbij

Deskundig en dichtbij. Dat is wat we vaak terug horen van de klant. Bij grote banken krijgt het woord ‘dichtbij’ steeds meer een andere betekenis;  dan gaat het over de online mogelijkheden.  Wij geloven echt nog in fysiek dichtbij zijn en je klant persoonlijk spreken in een en dezelfde ruimte. Bij ons kunt u altijd eerlijk en oprecht advies verwachten. Niet het product staat centraal, maar u. Dat kan ook betekenen dat we u adviseren niets te doen.  Wij denken namelijk in uw belang, en niet in dat van de zaak. Wat we willen is een langdurige relatie met onze klanten.

Steunpilaar

Na al die jaren hebben we aangetoond een steunpilaar te zijn voor de klant. In 2004 namen we dit kantoor over, maar beiden zijn we al veel langer werkzaam in de financiële wereld. Klanten zijn daardoor kennissen geworden. RegioBank sluit hier met haar visie mooi op aan en daarom zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Daarnaast helpen we u graag met alle zaken rondom uw verzekeringen, hypotheken en uw pensioen. We sparren graag met u!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Ruud van den Brandt Financiële Diensten

Ruud van den Brandt Financiële Diensten in Arcen

Kerkstraat 5
5944 AL Arcen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Ruud van den Brandt Financiële Diensten

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ruud van den Brandt Financiële Diensten in Arcen
Kerkstraat 5
5944 AL Arcen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).