Over Franse & Partners B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Axel

Chris Franse en Elly van Ree hebben, na jaren als collega’s te hebben samengewerkt, de krachten gebundeld door samen in 2013 Franse & Partners op te starten.  Naast ons bedrijf zijn in het bedrijvenpand in Axel het administratiekantoor Putter & de Boer en het hypotheekkantoor Huis & Hypotheek Axel gevestigd, waar wij zeer nauw mee samenwerken. Hierdoor kunt u al uw financiële zaken onder één dak onderbrengen. En dankzij deze korte lijntjes bespaart u veel tijd en geld.

Heldere taakverdeling

Chris is verzekeringsadviseur en verzorgt  met name de buitendienst. Hij komt voor advies nog ouderwets bij u thuis en biedt de broodnodige ondersteuning bij de afwikkeling van uw schade. Elly is de spin in het web, uw aanspreekpunt voor uw al bankzaken. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met haar krijgt u meestal te maken wanneer u belt of bij ons op kantoor langskomt. Vorig jaar is Reni ons team komen versterken. Zij is allround financieel adviseur en uw aanspreekpunt voor al uw hypotheekvraagstukken. Dimphy helpt u met veel plezier naast haar werk als fiscalist ook met uw bankzaken. En bovendien; wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank!

Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk en we doen graag een stapje extra. Zo komen we bij u thuis als dat nodig is. Geen probleem! We ontzorgen u graag.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Noordstraat 4
4571 GD Axel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Franse & Partners B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Franse & Partners B.V. in Axel
Noordstraat 4
4571 GD Axel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).