Over DBA advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Barneveld

Bij DBA Advies streven wij naar totaaloplossingen voor u als klant op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Betrokkenheid, veelzijdigheid en vertrouwen staan hierbij centraal. U bent van harte welkom bij ons op kantoor.

Jacoline Fluit

Receptioniste en medewerkster bankzaken
Zodra u de deur van kantoor Barneveld opendoet, wordt u warm verwelkomd door Jacoline. Zij kent alle klanten en alle klanten kennen Jacoline.

Roel de Jong

Directeur
Roel is samen met Gerben eigenaar van DBA advies. Hij voorziet onze zakelijke relaties van helder en goed onderbouwd advies en is een voor hen een echte sparringpartner.

Gerben van Ginkel

Directeur
Gerben is al ruim 25 jaar werkzaam bij DBA advies en sinds 2004 mede-eigenaar. De persoonlijke benadering is volgens Gerben één van de sterkste kanten van DBA advies.

Rutger Wekking

Adviseur zakelijke verzekeringen
Ondernemen is bewust omgaan met risico’s en kansen. Rutger weet als geen ander de risico’s in kaart te brengen en u hierover te adviseren.

Jolande van Peet

Adviseur verzekeringen
Naast haar enorme betrokkenheid is Jolande ook zeer doortastend. Bij haar zijn uw verzekeringen in goede handen. En wilt u meer weten over uw zorgverzekering? Dan zit u bij Jolande ook goed.

Hermien Huisman

Adviseur particuliere verzekeringen
Hermien is al jaren werkzaam bij ons kantoor en enorm betrokken bij haar klanten. Zij kent haar klanten door en door. Met ondersteuning van Arie zorgt zij dat u altijd het beste advies krijgt.

Patrick Janssen

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Patrick weet alles van hypotheken. Hij neemt de tijd om u alles uit te leggen en u van een juist advies te voorzien. Een afspraak op ons kantoor in Lunteren of bij u thuis is ook mogelijk!

Arie Elbertsen

Commercieel medewerker
Bij Arie kunt u met al uw (particuliere) verzekeringsvragen terecht. Hij kan goed luisteren en zoekt alles tot op de bodem uit.

Sharon Regeer

Commercieel medewerkster
Sharon ondersteunt Patrick bij het regelen van uw hypotheek. Zij zorgt dat de stukken op tijd bij de financier en de notaris liggen. U kunt erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

Agnes van Engelenhoven

Financiële administratie en medewerkster bankzaken
Op kantoor Barneveld is Agnes het eerste aanspreekpunt voor vragen over uw bankzaken. Wilt u informatie over internetbankieren? Agnes kan u er alles over vertellen.

Wilma van Ginkel

Receptioniste
Is Jacoline er niet? Dan staat Wilma u met plezier te woord. Daarnaast verzorgt Wilma samen met Agnes onze financiële administratie.

Gerben van ’t Land

Polisadministratie
Gerben zorgt ervoor dat onze administratie op rolletjes loopt en u uw polis zo spoedig mogelijk krijgt. Gerben werkt daarbij zeer accuraat.

Inge Staal

Schadebehandelaar
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan is het fijn te weten dat u goed verzekerd bent. Inge helpt graag met de afhandeling van uw schade. Dit kan digitaal, maar u bent ook altijd welkom op kantoor!

Nieuwsartikelen van DBA advies

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

DBA advies

DBA advies in Barneveld

Amersfoortsestraat 25
3772 CE Barneveld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij DBA advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

DBA advies in Barneveld
Amersfoortsestraat 25
3772 CE Barneveld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).