Over Acam Assurantien B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Beneden Leeuwen

U vindt Acam Assurantiën al meer dan 30 jaar in Beneden Leeuwen. Wij adviseren u graag over uw hypotheek, pensioen en verzekeringen. En ook voor uw bankzaken bent u bij ons aan het juiste adres!

Een gerust gevoel

Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw huis afbrandt, dan kunt u de kosten voor zo'n schade waarschijnlijk niet zelf dragen. In plaats daarvan betaalt u premie voor een verzekering. En uw verzekeraar betaalt vervolgens de schade. Dat geeft u een gerust gevoel.

Als u op zoek gaat naar een verzekering voor uw auto of woning zijn er honderden verschillende aanbieders, met duizenden producten waar u uit kunt kiezen. Hoe zorgt u dat u door de bomen het bos nog ziet? Wellicht kiest u de goedkoopste verzekering. Maar is dat ook de beste?

Waarom verzekeren via Acam Assurantiën?

Als u niet goed verzekerd bent, kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst! Inmiddels kunt u vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn. Het is vaak met een paar muisklikken geregeld en een paar euro voordeliger. Maar op het moment dat u een schade krijgt, staat u er alleen voor. Het internet helpt u niet. Maar wij wel.  

Wij adviseren u over de meest geschikte verzekeringsproducten en kijken naar uw situatie en wensen En als een bepaalde verzekering in uw situatie overbodig is, dan hoort u dat ook.

Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Niet alleen op premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden. Gecombineerd met onze branchekennis, bieden wij u een optimaal verzekeringspakket.

Natuurlijk zorgen wij ook dat we op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en heeft u schade? Dan zijn we echt uw partner. Onze schadespecialist onderhandelt namens u en adviseert u bij de nodige stappen. We zorgen ervoor dat het afwikkelen van de schade zo snel mogelijk achter de rug is. En met ons netwerk van schadeherstellers, timmerbedrijven, schilders, installateurs etc., bewerkstelligen wij voor u een spoedig herstel van uw schade.

Gemak van alles onder één dak

Bij Acam werken 14 mensen met ieder hun specialisme. Van verzekeringen en hypotheken tot pensioenen. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Maar ook voor sparen en betalen. U kunt bij ons -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- terecht voor al uw bankzaken. Uw bankzaken doen bij diegene die u kent en vertrouwt. Gewoon even binnenlopen zonder afspraak, waar kan dat nog? Bij Acam!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Acam Assurantien B.V.

Acam Assurantien B.V. in Beneden Leeuwen

Pastoor Zijlmansstraat 1
6658 EE Beneden Leeuwen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Acam Assurantien B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Acam Assurantien B.V. in Beneden Leeuwen
Pastoor Zijlmansstraat 1
6658 EE Beneden Leeuwen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).