Over Van de Zandschulp Assurantiën B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bennekom

Van de Zandschulp assurantiën B.V. is een middelgroot allround financieel advieskantoor in Bennekom. U bent bij ons van harte welkom voor al uw verzekeringen, de spaar- en betaalproducten van RegioBank en uw hypotheek. Al uw financiële zaken geregeld op één vertrouwd adres!

Eddy van Doorn

Financieel adviseur / directeur
Eddy is -samen met Marijke van Doorn- directeur van Van de Zandschulp assurantiën B.V. Hij helpt u graag bij vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen en betaal- en spaarproducten.

Marijke van Doorn - van de Zandschulp

Verzekeringsadviseur / directeur
Marijke helpt u graag met vragen over particuliere verzekeringen. Samen met haar man Eddy staat zij aan het roer van Van de Zandschulp assurantiën B.V..

Anneke Dunkerbeck - Joosten

Verzekeringsadviseur
Anneke is al sinds 2000 werkzaam bij Van de Zandschulp assurantiën B.V. en helpt u graag bij uw vragen over particuliere schadeverzekeringen en de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Jack Bisschop

Verzekeringsadviseur
Jack is onze specialist op het gebied van schadeafwikkeling. Daarnaast helpt hij u graag bij vragen over particuliere schadeverzekeringen.

Wim Buitenhuis

Hypotheekadviseur / Financieel planner
Wim weet alles van woninghypotheken en leven-producten voor particulieren en ondernemers. Wij werken samen met heel veel banken en andere geldverstrekkers. U krijgt dan ook onafhankelijk advies.

Marijke Diergaarde - van Geerenstein

Verzekeringsadviseur
Marijke is degene die vaak als eerste de telefoon opneemt en onze relaties vriendelijk te woord staat. Zij weet alles van autoverzekeringen en andere particuliere schadeverzekeringen.

Mirjam van Laar

Financieel adviseur
Mirjam helpt u graag bij al uw vragen over verzekeringen en spaar- en betaalproducten, zowel voor particulieren als ondernemers.

Ben Slijkhuis

Financieel adviseur
Ben is bij Van de Zandschulp assurantiën B.V. al sinds 2007 dé specialist op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen en spaar- en betaalproducten.

Geurt van de Zandschulp

Financieel adviseur
Geurt is de vader van Marijke van Doorn. Hij heeft het bedrijf in 1967 overgenomen van zijn vader. Geurt is deskundig op het gebied van verzekeringen, hypotheken en spaarproducten.

Anja Roseboom

Hypotheekadviseur / Financieel planner
Anja is sinds 2016 werkzaam bij Van de Zandschulp assurantiën B.V. / RegioBank als hypotheekadviseur en financieel planner voor particulieren en ondernemers. Heeft u vragen over hypotheken? Neem dan contact op met Anja of haar collega Wim. U krijgt dan onafhankelijk advies.

Nieuwsartikelen van Van de Zandschulp Assurantiën B.V.

Wat kost dat? Samenwonen

Samenwonen is leuk én spannend tegelijk. Maak in elk geval duidelijke afspraken over geldzaken, dan houden jullie meer tijd over voor leuke dingen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van de Zandschulp Assurantiën B.V.

Van de Zandschulp Assurantiën B.V. in Bennekom

Kierkamperweg 25
6721 TE Bennekom
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van de Zandschulp Assurantiën B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van de Zandschulp Assurantiën B.V. in Bennekom
Kierkamperweg 25
6721 TE Bennekom
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).