Over Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Benningbroek

We zijn van oorsprong een familiebedrijf. In 1980 is het bedrijf over genomen door de tweede generatie. We zijn een administratiekantoor in Benningbroek/Sijbekarspel waarbij RegioBank de aanvullende spaar- en betaalproducten aanbiedt waar wij exclusief voor bemiddelen. Uw bankzaken verzorgen we al sinds de jaren 70. Dienstverlening bij ons in de regio; dat is waar we voor staan. We stellen een persoonlijke benadering erg op prijs! U toch ook?

Overzichtelijk

We werken met z’n drieën op ons kantoor. Dat is erg overzichtelijk, zowel voor u als voor ons. We weten van elkaar waar we mee bezig zijn. De korte lijnen zorgen ervoor dat er snel en adequaat gewerkt kan worden. Wij bieden een breed dienstenpakket aan dat uiteenloopt van advisering en begeleiding tot het verzorgen van de complete administratie. Ook voor fiscale zaken en bijvoorbeeld uw salarisadministratie kunt u natuurlijk bij ons terecht. We bieden zelfs de mogelijkheid om deze werkzaamheden bij u op kantoor te verrichten. Heeft uw hulp nodig bij uw belastingaangifte? Schroom niet om ons om advies te vragen!

Dichtbij en betrokken

Dat is RegioBank en daarom bemiddelen wij als Zelfstandig Adviseur voor deze bank. We zijn een lokaal kantoor en bieden u deskundig en altijd persoonlijk service. Net als vroeger. Maar dan aangevuld met de moderne producten van nu, inclusief Internetbankieren en de Mobiel Bankieren app.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Molenstraat 42 A
1654 KB Benningbroek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Regionaal Administratiekantoor S. Haakma B.V. in Benningbroek
Molenstraat 42 A
1654 KB Benningbroek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).