Sparen voor uw kind of kleinkind


  • U spaart voor de toekomst van uw kind met Zilvervloot Sparen

  • Bij Zilvervloot Sparen krijgt u een mooie bonus
  • Spaarrekening tot 18 jaar

Sparen voor de toekomst van uw kind of kleinkind


Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Wat gaan ze doen als ze groot zijn? Studeren, reizen of misschien een eigen bedrijf beginnen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind of kleinkind waar te maken.

Sparen voor later


Bij Zilvervloot Sparen ontvangt u over de inleg een aantrekkelijke rente. Op de 18e verjaardag van uw kind komt daar een bonus bij. Een bonus die kan oplopen tot 10% bij 10 jaar sparen. Voor elk volledig spaarjaar krijgt u namelijk 1% bonus.

Hoe hoog is de bonus


Stel dat u Zilvervloot Sparen opent in het jaar dat uw kind wordt geboren. U spaart 18 jaar het maximale bedrag van € 600 per jaar en er wordt tussendoor geen geld opgenomen. Dan heeft u na 18 jaar € 10.800 ingelegd. U krijgt hierover de maximale bonus van 10%. Dat is 
€ 1.080.

Spaarrekening tot 18 jaar


U kunt de rekening meteen openen bij de geboorte, maar later mag ook. In ieder geval voordat het kind 16 jaar is. Is de rekening eenmaal geopend, dan mag de hele familie meesparen: oma’s, opa’s, ooms en tantes. Samen kunnen zij jaarlijks tot € 600 inleggen. Lees de productvoorwaarden Zilvervloot Sparen

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hoogheuvel Advies

Hoogheuvel Advies in Berghem

Kerkstraat 60
5351 EB Berghem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Hoogheuvel Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hoogheuvel Advies in Berghem
Kerkstraat 60
5351 EB Berghem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).