Over SB Groep Verzekeringen B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Beverwijk

SB Groep Verzekeringen heeft vestigingen in Beverwijk en Bergen. Voor al uw verzekeringen, bankzaken, beleggingen, hypotheken en financieringen bieden wij u persoonlijke aandacht en deskundig, onafhankelijk advies.

Wij zijn een dienstverlener

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat u uw bank of verzekeraar bij u in de buurt vindt. De communicatie verloopt via social media en andere digitale communicatiemiddelen. Waarom is dat eigenlijk, vragen wij ons af? Wij begrijpen dat u dit niet accepteert van uw financieel dienstverlener. Van ons mag u verwachten dat u kunt langsgaan of even kunt bellen en met raad en daad wordt bijgestaan! Daarom krijgt u bij ons altijd direct een vaste medewerker aan de telefoon. En wilt u de directie spreken? Geen probleem, ook die vindt u gewoon op de werkvloer. Direct aanspreekbaar.

Altijd welkom

U bent ook altijd welkom op kantoor en de koffie staat klaar. Vanzelfsprekend gebruiken wij hedendaagse technologie om zaken makkelijker en sneller te kunnen verwerken. Maar advies, problemen en oplossingen doen wij persoonlijk. Face-to-face. Heel gewoon en wel zo prettig.

Wij doen wat we beloven

Doen wat je belooft is ook heel gewoon, vinden wij. Snel terugbellen als iemand daarom vraagt. Even iets uitzoeken, zonder daar ongevraagd kosten voor in rekening te brengen. Een e-mail binnen 24 uur beantwoorden. Heel gewoon. Toch? Bij SB Groep in ieder geval wel. U bent van harte welkom.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

SB Groep Verzekeringen B.V.

SB Groep Verzekeringen B.V. in Beverwijk

Parallelweg 2
1948 NM Beverwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij SB Groep Verzekeringen B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

SB Groep Verzekeringen B.V. in Beverwijk
Parallelweg 2
1948 NM Beverwijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).