Over ATTENTIV A. Boskma BV

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bolsward

Attentiv A. Boskma B.V. is een hypotheek- en verzekeringskantoor en daarnaast Zelfstandig Adviseur van Regiobank. U vindt ons in Bolsward en wij helpen u graag met al uw financiële vragen.

Willy Lep

Financieel adviseur en directeur
In 2002 richtten Age en ik het verzekeringskantoor Attentiv op. Zowel het adviseren en afsluiten van bankproducten als advies op het gebied van hypotheken of pensioenaanvullingen verzorg ik voor u.

Age Boskma

Financieel adviseur en directeur
Ik werk al erg lang in het financiële vak en geef u graag advies. Met name schadeverzekeringen (particulier en zakelijk) zijn mijn specialiteit. Heeft u schade? Dan ondersteun ik u met uw declaratie.

Trea Bijlsma

Financieel Assistent
Ik geef u graag advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast beantwoord ik al uw vragen betreffende belastingzaken en boekhouding.

Harmen de Vries

Hypotheekadviseur
Ik geef graag advies over uw lopende of nieuwe hypotheek. Ik heb jarenlang ervaring en kan u ondersteunen, ook als u ZZP’er of ondernemer bent.

Margreet de Lange

Adviseur hypotheken en leven- en schadeverzekeringen
Ik kom graag bij u thuis om u uitleg te geven over uw verzekeringen en hypotheek. We kijken samen of de lopende verzekeringen nog voldoen aan de laatste eisen en of er ook zaken aangepast moeten worden.

Sietske Duiker

Binnendienst adviseur
Graag geef ik u advies over de producten van RegioBank. Ik verzorg hierbij ook uw aanvragen. Als u ons kantoor belt, krijgt u mij vaak aan de telefoon. Ik help u graag verder met uw vraag.

Dennis Kooistra

Adviseur schade en levenverzekeringen
Heeft u vragen over schadeverzekeringen, zowel particulier of zakelijk, of wilt u wat weten over lijfrentes of andere financiële producten? Dan help ik u graag. Dit kan op ons kantoor, maar ik kom ook graag bij u thuis.

Semko Posthuma

Binnendienst adviseur en ondersteuner bij hypotheken
Mijn specialisme is het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs; het verzamelen van alle stukken voor de geldgever en het contact met de notaris. Daarnaast ondersteun ik Age bij de schade-afhandeling.

Gretha Frankena

Financieel bedrijfsadviseur
Ik doe de boekhouding voor diverse bedrijven en maak de jaarrekeningen op. Ook proberen wij onze bedrijven te ondersteunen bij het maken van keuzes en inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.

Gea Jillings

Assistent boekhouding
Samen met Trea en Gretha zorg ik voor het inboeken van de facturen van onze bedrijven en zorg ik mee dat de BTW-aangiftes weer op tijd worden verstuurd.

Nieuwsartikelen van ATTENTIV A. Boskma BV

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

ATTENTIV A. Boskma BV

ATTENTIV A. Boskma BV in Bolsward

Kleine Dijlakker 45
8701 HX Bolsward
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij ATTENTIV A. Boskma BV

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

ATTENTIV A. Boskma BV in Bolsward
Kleine Dijlakker 45
8701 HX Bolsward
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).