Over Combivé Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bovensmilde

Wist u dat er een nieuwe financiële dienstverlener in Bovensmilde is? Combivé Verzekeringen startte sinds de verhuizing naar de Hoofdweg 185 met het bemiddelen van de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Maar voor welke dienstverlening kunt u nog meer bij Combivé Verzekeringen terecht?

Cornelis Boersma

Financieel adviseur
“Waarmee kan ik u helpen?”, is eigenlijk de vraag die steeds de leidraad is binnen het bedrijf en binnen de werkzaamheden die ik doe. Uw vraagstuk is mijn start om te bekijken hoe ik u het beste kan adviseren en het vraagstuk kan invullen. Van bankvraag tot hypotheek, van verzekering tot pensioen.

Jos Kaiser

Financieel adviseur
Ik ben al een aantal jaren werkzaam bij Combivé Verzekeringen. Ik ben daarbij het aanspreekpunt voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten voor al hun verzekeringsvragen. Daarnaast assisteer ik mijn collega’s met de bankzaken mocht dit nodig zijn.

William van der Heide

Financieel adviseur
Sinds 2016 ben ik werkzaam binnen Combivé Verzekeringen. Ik help klanten bij hun schades, vragen over schadeverzekeringen (particulier en gedeeltelijk zakelijk) en geef advies hierover. Daarnaast help ik klanten bij hun bankzaken en probeer de klant zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Mattijs Beverdam

Financieel adviseur
Inmiddels ben ik 15 jaar werkzaam in de particuliere financiële dienstverlening. Persoonlijk contact, eerlijk advies, kennis en een compleet pallet aan financiële producten en diensten. Vragen? Ik sta u graag te woord en zorg ervoor dat uw vraag naar tevredenheid wordt beantwoord.

Henriëtte Hettinga-Kamies

Financieel adviseur
Met jarenlange ervaring in de verzekeringswereld, ben ik, Henriëtte Hettinga, u graag van dienst voor zakelijke en particuliere verzekeringen. Service en klantgerichtheid staan daarbij voorop. Natuurlijk adviseer ik u ook graag over onze bankproducten.

Geesje Wanningen-Drenthe

Financieel adviseur
Mijn naam is Geesje Wanningen. Ik ben sinds 1990 werkzaam als all-round verzekerings- en hypotheekadviseur bij Mijlof Assurantien, welke in 2014 is overgenomen door Combivé Verzekeringen. Mijn werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het beheren en adviseren van particuliere en zakelijke klanten.

Nieuwsartikelen van Combivé Verzekeringen

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hoofdweg 185
9421 PD Bovensmilde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Combivé Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Combivé Verzekeringen in Bovensmilde
Hoofdweg 185
9421 PD Bovensmilde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).