Over Combivé Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bovensmilde

Wanneer u vragen heeft over verzekeringen, hypotheken of pensioenvraagstukken kunt u bij Combivé Verzekeringen terecht. Wij helpen u als onafhankelijke adviseur. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij of bank, maar met u kunnen bekijken waar de beste oplossingen en invullingen gevonden kunnen worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u op zoek naar een verzekering die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Een lage premie is hierbij natuurlijk fijn, maar dit mag niet ten koste gaan van goede voorwaarden. Op dit gebied nemen wij u graag het werk uit handen en kijken deskundig met u mee. Voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank bemiddelen wij wel exclusief.

Brede dienstverlening:

De dienstverlening van Combivé Verzekeringen is heel breed. Van het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering tot en met het afsluiten van uw hypotheek. Wanneer u verhuisplannen heeft, helpen wij u graag bij de mogelijkheden met betrekking tot uw hypotheek.

Maar ook het aanpassen van uw bestaande hypotheek is in veel gevallen mogelijk.

Combivé Verzekeringen en RegioBank:

Per 1 september 2016 namen wij ook de producten van RegioBank op in ons pakket. Een betaalrekening en een spaarrekening kunt u dus weer gewoon in Bovensmilde afsluiten. U hoeft er niet ver meer voor te rijden! Dat het overstappen tegenwoordig ook zo gemakkelijk gaat, leggen wij u graag uit. We kozen bewust voor een bank die lokaal betrokken wil zijn. Via o.a. het Oranjefonds draagt Combivé Verzekeringen door middel van verschillende projecten bij aan de leefbaarheid in Bovensmilde en Smilde.

U bent van harte welkom bij Combivé Verzekeringen. Ons kantoor is elke werkdag geopend van 08:30 tot en met 17:00 uur. Loop dus gerust eens binnen voor een kennismaking. Het vaste team staat graag voor u klaar! 

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hoofdweg 185
9421 PD Bovensmilde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Combivé Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Combivé Verzekeringen in Bovensmilde
Hoofdweg 185
9421 PD Bovensmilde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).