Over Lambert Blonk Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Boxmeer

Bij ons vindt u al uw financiële zaken onder één dak: verzekeringen, hypotheken én de bancaire diensten van RegioBank. Onze adviseurs kennen u en voorzien u van deskundig, onafhankelijk en vooral persoonlijk advies. Dus kom gerust vrijblijvend langs voor een kopje koffie!

Huub Derksen

Eigenaar
Vanaf 1995 in dienst en sinds 2016 eigenaar. Al jaren werkzaam als Erkend Hypotheekadviseur en gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen op gebied van schade en leven.

Lambert Blonk

Relatiebeheerder
Lambert nam het kantoor over van zijn vader. Van 1977 tot 2016 was hij mede-vennoot. Nu houdt hij zich nu voornamelijk bezig met pensioenen, financiële planning en zakelijke relaties.

Ellen Toenders

Commercieel-administratief medewerker
Ellen is al meer dan 25 jaar in dienst en richt zich met al haar kennis en aandacht voornamelijk op verzekeringsoffertes, schadebehandeling en boekhouding.

Mark Fransman

Commercieel Buitendienst medewerker
- Mark trad in 2008 in dienst en is gespecialiseerd in zakelijke relaties. Hij is tevens actief als hypotheekadviseur met ook kennis van particuliere verzekeringen op het gebied van schade en leven.

Mandy van Gemert

Commercieel-administratief medewerker
Mandy is het eerste gezicht dat u ziet als u binnenloopt. Al zes jaar is zij het aanspreekpunt voor uw RegioBank producten. Ook is zij een ervaren medewerker op het gebied van schadebehandeling.

Kim Schrijen-Hendriks

Commercieel-administratief medewerker
Sinds 2013 in dienst en allround medewerker; Kim ondersteunt bij hypotheken, particuliere verzekeringen, schadebehandeling, bancaire diensten en mediagebruik.

Bouke de Bruin - van Vught

Commercieel Buitendienst medewerker
Bouke is werkzaam bij ons kantoor sinds 2016, maar geniet jarenlange ervaring als hypotheek en financieel adviseur. Zij kent haar klanten en deelt haar financiële kennis graag.

Nieuwsartikelen van Lambert Blonk Assurantiën

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Lambert Blonk Assurantiën

Lambert Blonk Assurantiën in Boxmeer

Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Lambert Blonk Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Lambert Blonk Assurantiën in Boxmeer
Bilderbeekstraat 29
5831 CW Boxmeer
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).