Over A.C. Koijen & Partners

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Breda

AC Koijen & Partners is gevestigd in Princenhage, een authentiek dorp in de regio van Breda. We zijn een echt familiebedrijf dat is opgericht in de jaren ’70. Van oorsprong zijn we een boekhoud- en belastingkantoor. Later kwamen daar de verzekeringen en hypotheken bij. Bovendien zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat we exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten.

U vindt bij ons dus alle diensten onder een dak. We helpen u graag met zaken als uw belastingaangifte, uw jaarcijfers, verzekeringen, hypotheken, pensioenen en natuurlijk alle bankzaken. Bij ons zijn uw zaken in goede handen!

Team

Het team bestaat uit zeven mensen die allemaal uit de regio komen. Velen zijn al meer dan twaalf jaar in dienst. Het is een gezellig en professioneel team. We spreken elkaar hier aan met ‘je’ en ‘jij’ en bij de voornaam. Geen strak-in-het-pak mentaliteit. Mensen vinden het prettig om hier te komen. Bestaande klanten zijn kind aan huis maar ook voor nieuwe klanten zorgen we dat ze zich welkom voelen. De kunst is om niet te groot te worden, dat maakt het onpersoonlijk. En dat willen we nu juist niet.

Normaal

Ons kantoor bevindt zich vlakbij het dorpsplein, waar u nog gewoon gratis voor de deur kan parkeren. Dit is een van de zaken waarmee wij ons als zelfstandig financieel adviseur onderscheiden van grote banken. Daarnaast omdat we een totaalpakket aan diensten kunnen aanbieden. We gaan een stapje verder voor de klant. Zo is er naderhand nog contact en gaan we mee naar afspraken. Ons motto: Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

A.C. Koijen & Partners

A.C. Koijen & Partners in Breda

Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij A.C. Koijen & Partners

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

A.C. Koijen & Partners in Breda
Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).