Over IJsselborg Hendriks

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Brummen

Sinds 2009 zitten wij in de Ambachtstraat in Brummen. Het kantoor bestaat echter al veel langer, namelijk sinds 1961. Na een aantal wijzigingen in naam en in het team gaan we sinds 2012 door het leven als IJsselborg Hendriks. U vindt ons midden in het centrum, tussen de andere winkels. Hier kunt u gratis voor de deur parkeren. Wel zo makkelijk en op deze manier is de drempel om gewoon eens binnen te lopen met uw vragen een stuk lager.

Vertrouwen

We werken hier met een klein team, dat is erg overzichtelijk. We overleggen regelmatig en weten van elkaar wat er speelt. Klanten weten wie ze aan de lijn hebben en dat geeft herkenbaarheid, voor zowel u als klant als voor ons. Als u over financiële zaken spreekt, is het prettig om te weten met wie u te maken heeft. Deze zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Vertrouwen is de basis en bovendien is het fijn als u uzelf niet steeds opnieuw hoeft voor te stellen en uw situatie steeds hoeft uit te leggen.

Gemak en zekerheid

RegioBank maakt het aanbod aan diensten bij ons compleet. Naast de verzekeringen, hypotheekzaken en ander financieel advies kunnen we u ook met al uw bankzaken helpen. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen we immers exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. We gaan hierbij altijd tot het uiterste en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

IJsselborg Hendriks

IJsselborg Hendriks in Brummen

Ambachtstraat 4 C
6971 BR Brummen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij IJsselborg Hendriks

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

IJsselborg Hendriks in Brummen
Ambachtstraat 4 C
6971 BR Brummen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).