Over Adviesburo van Oppen/Pelzer Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Brunssum

Onze kernwaardes zijn onafhankelijk, betrouwbaar, deskundig en betrokken. Wij verkopen advies. Als u behoefte heeft aan hulp of advies over uw financiën, bent u bij ons aan het goede adres.

Over ons Adviesbureau van Oppen/ Pelzer in Brunssum bestaat in 2017 alweer 50 jaar! Daar zijn we meer dan trots op. Gestart vanuit de keuken van Theo van Oppen en nu een bedrijf met 23 medewerkers. Vanaf dag één staat uw behoefte centraal. Samen maken we ons daar iedere dag hard voor.

Dienstverlening

Wij zijn er trots op dat wij u als klant een compleet pakket financiële diensten te kunnen bieden. Natuurlijk adviseren wij u nog altijd op het gebied van verzekeringen en zijn wij bemiddelaar bij verkoop en aankoop van onroerend goed, maar we kunnen u ook begeleiden bij het afsluiten van een hypotheek of lening. De betaal- en spaarproducten van RegioBank maken onze dienstverlening compleet. Als Zelfstandig Adviseur bemiddelen wij hiervoor exclusief. Waar mogelijk ontvangen wij geen beloning voor onze diensten van verzekeraars. Bij ons hoort u dus niets over provisie. Wij maken transparante afspraken met u over onze verdiensten.

Tevreden klant

Wekelijks peilen we de klanttevredenheid en we krijgen van onze relaties doorgaans lovende commentaren. Dat vinden we belangrijk. Wij verkopen u advies en geen gebakken lucht. Daarom zitten we naast u als klant, niet tegenover. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste bij u past. Kom het eens ervaren!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Lindeplein 4
6444 AT Brunssum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Adviesburo van Oppen/Pelzer Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Adviesburo van Oppen/Pelzer Assurantiën in Brunssum
Lindeplein 4
6444 AT Brunssum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).