Over Van de Geest Advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Bunschoten

Eigenaar Corné van de Geest van het gelijknamige Van de Geest Advies woont al zijn hele leven in Bunschoten. Dit maakt hem een vertrouwd gezicht in het dorp. Zijn adviesbureau is dan ook een plek waar klanten graag langskomen. Voor een vraag, raadgeving of gewoon een fijn gesprek.

U kunt bij ons terecht voor vragen op het gebied van verzekeringen en hypotheken en alle indirecte zaken die hiermee te maken hebben. En -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- ook voor haar betaal- en spaarproducten. We bemiddelen exclusief voor deze bankproducten. Wij kiezen ervoor om u te helpen of de vraag nu groot, klein, ontzettend ingewikkeld of enorm voor de hand liggend is. Een antwoord krijgt u altijd.

We kennen u persoonlijk

Wij runnen geen adviesbureau waar het alleen maar draait om de cijfers. Het gaat ons juist om het persoonlijke contact. U spreekt niet zomaar een vraagbaak, maar úw adviseur. We kennen u en u kent ons. Al aan de telefoon weten we met wie wij te maken hebben en wat uw situatie is. Dit werkt voor ons beiden betrokken, prettig en snel.

Aan uw vertrouwde keukentafel

Tachtig tot negentig procent van onze afspraken vinden buiten de deur plaats. Zo bespreekt u persoonlijke, financiële kwesties met ons altijd in een vertrouwde omgeving. Ook wanneer u de deur uit moet voor dringende financiële zaken zoals een gesprek met het UWV, staat u er niet alleen voor. Wij stappen de auto in en nemen naast u plaats aan het bureau van de consulent. 

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Koningin Wilhelminastraat 28
3751 DE Bunschoten
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van de Geest Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van de Geest Advies in Bunschoten
Koningin Wilhelminastraat 28
3751 DE Bunschoten
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).