Over Noorder Staete Assurantiën BV

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Burgum

We zijn een kleine speler met een groot hart. Uw geldzaken wilt u niet allemaal online regelen. En hoewel de behoefte er nog steeds is om bij een financiële dienstverlener binnen te wandelen, zijn ze in de regio bijna allemaal vertrokken. Behalve wij. Natuurlijk is het prettig wanneer u zaken kunt regelen via het internet of de app, maar voor sommige dingen wilt u toch tegenover iemand zitten die er verstand van heeft.

Allround adviseur

Particulieren en het regionale MKB komen regelmatig op bezoek. We zijn een allround kantoor en besteden veel aandacht aan onze relaties. Doordat we verder kijken dan uw vraag komen we er snel achter hoe we u het beste kunnen helpen. Zo leveren normale vragen soms onverwachte antwoorden op. Om completere alternatieven te bieden, willen we u goed leren kennen. Naast het feit dat we exclusief bemiddeling voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, adviseren wij ook over hypotheken, financieringen en verzekeringen. En over alles kunnen we praten bij ons op locatie of bij u thuis.

Makkelijk bereikbaar

Voorzichtigheid, veiligheid en goede voorlichting. Dat bieden we. Door zeven medewerkers (inclusief eigenaren) wordt iedereen geholpen met grote en kleine financiële vraagstukken. U vindt ons in een prachtig kantoorgebouw aan de rand van het centrum in Burgum. Parkeren is er makkelijk en kunt snel even binnenstappen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Noorder Staete Assurantiën BV

Noorder Staete Assurantiën BV in Burgum

Florynwei 1 L
9251 MP Burgum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Noorder Staete Assurantiën BV

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Noorder Staete Assurantiën BV in Burgum
Florynwei 1 L
9251 MP Burgum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).