Bankieren bij de meest klantgerichte bank

  • Bankieren bij iemand die u kent, uit uw dorp of buurt
  • Heldere uitleg en deskundig advies
  • Hulp bij overstappen

4 redenen om nu over te stappen naar RegioBank

U kunt altijd even binnenlopen

Bij RegioBank bankieren betekent persoonlijk advies. Heeft u een vraag over uw persoonlijke financiële situatie? Vraagt u zich af hoe het zit met uw spaargeld? Wilt u weten hoe onze Mobiel Bankieren App werkt? Dan loopt u gewoon even bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank binnen.

U bankiert bij de meest klantgerichte bank

Bij RegioBank bankieren betekent iemand in de buurt hebben die u niet alleen helpt, maar ook met u meedenkt. Dankzij de persoonlijke service van onze Zelfstandig Adviseurs won RegioBank de CCDNA Award 2016. En is daarmee uitgeroepen tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

U krijgt persoonlijke hulp bij het overstappen

Vindt u overstappen spannend? Niet nodig. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgt met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Uw adviseur weet precies wat er moet gebeuren en helpt u hier graag bij.

U krijgt € 50 cadeau bij onze betaalrekening*

Open nu een betaalrekening bij RegioBank en ontvang €50 cadeau.* Deze actie loopt tot 28 februari 2017. Alleen in combinatie met een RegioBank spaarrekening. Stap over en laat uw inkomen storten. Lees de voorwaarden

Overstappen stap voor stap

Bekijk hier hoe de Overstapservice werkt.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hollandsch Diep 61
2904 EP Capelle Aan Den Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2016; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 12.000 Nederlanders zijn we verkozen tot meest klantgerichte bank.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Bergwerff Assurantiën B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bergwerff Assurantiën B.V. in Capelle Aan Den Ijssel
Hollandsch Diep 61
2904 EP Capelle Aan Den Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).