JongWijs: uw kind wijzer in geldzaken

  • Sparen en betalen door uw kind zelf
  • Praktische educatieve informatie, spaartips en spelletjes voor u en uw kind
  • Een pakket zonder maandelijkse kosten

Uw kind leert met JongWijs omgaan met geld

Jong geleerd is oud gedaan. Met de JongWijs Spaar- en Betaalrekening van RegioBank kunt u uw kind wijzer in geldzaken maken. Deze rekeningen groeien mee met uw kind. Eerst alleen sparen. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij.

Spelenderwijs leren is leuk

JongWijs groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket voor uw kind. Met allerlei opties, zoals een betaalpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. U bepaalt zelf wanneer uw kind toe is aan deze opties. Wij wijzen u jaarlijks op de mogelijkheden. Het is vervolgens aan u wat u wilt aanvragen. Zo kunt u uw kind in een eigen tempo wijzer in geldzaken maken.

Jaarlijkse post met praktische geldtips voor u en uw kind

Uw kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips van JongWijs. We starten eenvoudig. Onze tips groeien mee met de leeftijd. Ook u krijgt jaarlijks post van JongWijs. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. Met JongWijs kunt u uw kind spelenderwijs leren omgaan met geld.

Welkomstcadeau

Bij het openen van een JongWijs pakket ontvangt uw kind een leuk welkomstcadeau. Vanaf dat moment ontvangen u en uw kind jaarlijks post. En uiteraard staat uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook voor u klaar. Voor vragen over betalen en sparen en veilig gebruik van een betaalpas. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u graag om uw kind te leren omgaan met geld.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

89% van de RegioBank klanten is tevreden

Meneer Van de Ven, Heesch

Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zijn prettig

Meneer Van de Ven, Heesch
Meneer Van de Ven, Heesch
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk

RegioBank is kleinschalig en de drempel om binnen te komen is daardoor laag. Ze bedenken altijd rustig wat het beste is voor je situatie, zonder haast

Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Blauw marktonderzoek

Objectief en betrouwbaar vastgesteld door onderzoeksbureau Blauw een een doorlopend klantonderzoek onder nieuwe en bestaande klanten van RegioBank. Blauw heeft meer van 15 jaar ervaring in het doen van klant en marktonderzoek voor bedrijven en overheden.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hollandsch Diep 61
2904 EP Capelle Aan Den Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Bergwerff Assurantiën B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bergwerff Assurantiën B.V. in Capelle Aan Den Ijssel
Hollandsch Diep 61
2904 EP Capelle Aan Den Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).