Over AssuradeurenGilde B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Coevorden

Al uw financiële beslissingen dienen weloverwogen te zijn. Bij AssuradeurenGilde geven wij u inzicht in uw financiële situatie: uw verzekeringen, hypotheek en uw bankproducten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel schakelen. Én we zitten dichtbij in Coevorden. Zoals ’t heurt!

Anique Benjamins

Administratief medewerker | Adviseur RegioBank
Iedere mutatie of advies op het gebied van verzekeringen en bankzaken, zie ik als een nieuwe uitdaging. Ik wil de klant laten ervaren waar ik voor sta; klantgericht, vakbekwaam en betrokken.

Saskia Veldman

Binnendienst bankzaken en hypotheken
Sinds 1989 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en actief met de producten van RegioBank. Uw financiële zaken zijn bij mij in betrouwbare handen. U krijgt van mij de aandacht die u verdient!

Rick Regtop

Adviseur verzekeringen, hypotheken en bankzaken
Als erkend hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om inzicht te geven in de financiële situatie en hierin uw persoonlijke wensen te betrekken. Ook adviseer ik in alle schade- en levensverzekeringen.

Ard van der Sluis

Adviseur verzekeringen, hypotheken en bankzaken
Voor mij als adviseur staat bovenaan dat er een passend advies wordt gegeven. Ik kijk graag naar de mogelijkheden om de hypotheek, verzekeringen en bankzaken aan te laten sluiten op uw situatie.

Dagmar Kok

Adviseur verzekeringen particulier
Sinds 2012 werk ik met veel plezier bij AssuradeurenGilde. Het contact met relaties, het inventariseren van de wensen en u van daaruit voorzien van een goed advies, is wat mij energie geeft!

Jordy Bosch

Adviseur verzekeringen particulier
Als jongste medewerker van de afdeling particulier adviseer ik in schadeverzekeringen. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat uw verzekeringspakket up-to-date en passend bij uw situatie blijft.

Nieuwsartikelen van AssuradeurenGilde B.V.

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

AssuradeurenGilde B.V.

AssuradeurenGilde B.V. in Coevorden

Modem 22
7741 MJ Coevorden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij AssuradeurenGilde B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

AssuradeurenGilde B.V. in Coevorden
Modem 22
7741 MJ Coevorden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).