Over K.Venema Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in De Westereen

Sinds 1978 is K. Venema Assurantiën een begrip in Zwaagwesteinde/ De Westereen en omstreken.  Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar een andere locatie. Dit betrof een voormalig bankpand waar een nieuw leven in is geblazen. Waar we voorheen aan de rand van het dorp zaten, zitten we nu meer in het centrum. En u kunt hier prima parkeren!

RegioBank

De persoonlijke benadering van RegioBank spreekt ons erg aan. Niet voor niets zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddelen wij exclusief voor hun spaar- en betaalproducten. Persoonlijke dienstverlening vinden wij namelijk erg belangrijk. Waar u zich bij andere financiële dienstverleners wellicht meer zelf moet redden, staan wij echt voor u klaar. We hebben veel aandacht voor de klant. In een tijd waarin u wordt overspoeld met informatie, wilt u gewoon een goede, duidelijke uitleg en vertrouwen dat u goed wordt geholpen. Helemaal met gevoelige zaken als een hypotheek. Dat regelt u niet even via internet.

Welkom

Wij zijn het adres waar u al uw verzekeringen, hypotheken, belastingaangiftes en bankzaken kunt regelen. Al bijna 40 jaar staat bij ons de klant centraal.  Iedere klant dient met een tevreden gevoel ons kantoor te verlaten. Eerder zijn wij niet tevreden. Een goede relatie met de klant is voor ons de basis voor een langdurige samenwerking. Of u nu jong of oud bent, iedere klant moet zich bij ons welkom voelen!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

K.Venema Assurantiën

K.Venema Assurantiën in De Westereen

Skoallestrjitte 30
9271 BV De Westereen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij K.Venema Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

K.Venema Assurantiën in De Westereen
Skoallestrjitte 30
9271 BV De Westereen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).