Over Financieel Adviesburo Peramaker

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Deil

Financieel Adviesburo Peramaker in Deil is opgericht op 1 september 1983. Het kantoor was destijds gevestigd in een kleine dijkwoning gelegen aan de Deilsedijk. De dienstverlening bestond alleen uit verzekeringen. In 1987 is men verhuisd naar een grotere behuizing aan de Schoresteynstraat 66, hier zijn de activiteiten uitgebreid met een bankagentschap. In 1991 vond er weer een verhuizing plaats, ditmaal naar de Palmesteynstraat 8. Sindsdien bieden we ook administratieve dienstverlening, beleggingsadviezen en reizen aan.

Modern en toch persoonlijk

Peramaker staat voor persoonlijk advies. Maar ook voor moderne technieken. Veel winkels hebben tegenwoordig een webshop. Zo zien wij dat ook. De combinatie van moderne middelen met persoonlijke hulp en begeleiding vinden wij passend en prettig. We zijn daarom Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Deil en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie.

Voor ieder wat wils

Wilt u uw zaken graag online regelen? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek. Dan gaan we samen om de tafel en zijn we niet tijdgebonden. Voor ieder wat wils, net hoe het u uitkomt!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Financieel Adviesburo Peramaker

Financieel Adviesburo Peramaker in Deil

Palmesteynstraat 8
4158 CV Deil
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Financieel Adviesburo Peramaker

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Financieel Adviesburo Peramaker in Deil
Palmesteynstraat 8
4158 CV Deil
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).