Over Deterink Financiële Diensten B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Denekamp

Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren een team van 25 medewerkers voor u klaar. Jean Paul Deterink nam in 2007 de bezielende leiding van het familiebedrijf over. Deterink groeide verder en specialiseerde zich, zonder uit het oog te verliezen waar het bij Deterink om draait: u zo ondersteunen bij het regelen van uw financiële diensten dat u er geen omkijken naar heeft, maar er wel op terug kunt vallen wanneer nodig.

Samen zorgen voor zekerheid

Ieder mens is uniek en elk bedrijf is anders. Om u zekerheid te kunnen bieden, vragen wij ons allereerst af wat u bezig houdt. Uw manier van leven en werken is ons uitgangspunt. We kijken naar uw risico’s en bepalen samen welke aanpak het best past.

Wat kunt u zelf doen om deze risico’s te verminderen? Laat uw situatie het toe om bepaalde risico’s te dragen? Welke risico’s kunt u beter wel verzekeren? Door deze vragen te stellen, leren we u beter kennen.

Financiële zekerheid voorop

Financiële zekerheid geeft u vrijheid en rust. Onze erkende financieel adviseurs begrijpen als geen ander dat financiële producten moeten passen bij de fase waarin u zich bevindt. Uw eerste woning financieren vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan een lening voor een verbouwing, nieuwbouwproject of tweede (vakantie)huis. Met uw omstandigheden, wensen en verwachtingen als uitgangspunt zoeken wij naar de best passende oplossing. We werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Voor uw verzekeringen en hypotheek garanderen wij u een onafhankelijk en persoonlijk advies. Door onze oprechte en openhartige benadering, weet u precies waar u aan toe bent.

Uw bankzaken geregeld bij u in de buurt

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, mét persoonlijk advies! Of het nu gaat om een betaal- of  spaarrekening voor u zelf of uw kind; bij onze vestigingen in Tubbergen, Denekamp en Geesteren kunt u zonder afspraak binnenlopen voor al uw vragen en het opnemen of storten van contant geld. Gemak dient de mens!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Deterink Financiële Diensten B.V.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Denekamp

Nordhornsestraat 22 A
7591 BG Denekamp
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Deterink Financiële Diensten B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Denekamp
Nordhornsestraat 22 A
7591 BG Denekamp
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).