Over Hansen Aaldering Advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Didam

Hansen Aaldering Financieel Advies is een financieel adviesbureau met vestigingen in Beek (gem. Montferland) en Didam. Onze twaalf ervaren medewerkers adviseren u op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken.

RegioBank

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. RegioBank is de bank in de buurt met veel persoonlijke aandacht en gevoel voor service. U kunt voor al uw bankzaken, zowel zakelijk als particulier, bij RegioBank terecht tegen zeer gunstige voorwaarden.

Hypotheekdesk

Hansen Aaldering Financieel Advies is aangesloten bij Hypotheekdesk; een landelijke keten van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wij kunnen u een hypotheek aanbieden van diverse geldverstrekkers, waardoor u verzekerd bent van de hypotheek die het beste bij uw situatie past, tegen de meest gunstige voorwaarden en rentes.

Verzekeringen

Een eerste huis gekocht, een dochter die in het buitenland stage gaat lopen of een nieuwe golfuitrusting omdat u meer vrije tijd heeft? Iedere leefsituatie is anders. Samen met u zoeken we de best passende verzekeringsoplossing. Ons uitgangspunt? U ontzorgen!Als ondernemer loopt u een groot aantal risico’s. Arbeidsongeschiktheid van uzelf, materiaal dat gestolen wordt of verzuim van uw medewerkers zijn er slechts een paar. Wij brengen die risico’s in kaart en bespreken met u welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt afdekken met een verzekering.Loop gerust eens bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Lockhorststraat 4 a
6942 AC Didam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Hansen Aaldering Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hansen Aaldering Advies in Didam
Lockhorststraat 4 a
6942 AC Didam
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).