Over Fimax B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Doetinchem

De dienstverlening van Fimax Assurantiën te Doetinchem is gebaseerd op een flinke dosis kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren. Tevens hebben wij een compacte bedrijfsstructuur, waardoor u zich bij ons nooit een “nummer” voelt. Bij ons bent u namelijk nog “echt” klant. We staan daarom graag naast u. Zonder poespas en met een hoop kennis en ervaring, zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Samenwerking centraal

Het inspelen op al uw financiële behoeften vereenvoudigen we, doordat wij nauw samenwerken met onze collega’s van Fimax Administratie en Advies. Wij zijn volledig onafhankelijk, wat betekent dat wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is het mogelijk de beste oplossingen te kunnen bieden die perfect bij uw wensen en persoonlijke situatie passen. Voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen we wel exclusief.

Alles onder een dak

Doordat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, kunt u ook met uw bankzaken bij ons terecht. RegioBank kenmerkt zich met haar goede producten met duidelijke voorwaarden "alles onder één dak" is wel zo makkelijk toch?

Uitgebreid advies Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw administratie? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen, verzekeringen of een lening? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

Zakelijke markt Ook voor de zakelijke markt hebben we aantrekkelijke mogelijkheden, die aansluiten bij onze overige diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan het verzorgen van administraties, startersbegeleiding en risicomanagement. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en deskundig advies. Kasfunctie Gezien onze flexibele openingstijden en ten bate van de veiligheid van u en onze collega’s, hebben wij geen kasfunctie. Dit houdt in dat u bij ons geen contant geld kunt storten en/of kunt opnemen. Pinnen kunt u natuurlijk wel vrijwel overal ter wereld. En met de Mobiel Bankieren app van RegioBank, heeft u altijd zicht op uw betaal- en spaarrekeningen. Mocht u eenmalig een extra groot bedrag willen pinnen, dan kan dit door ons voor u ingesteld worden.

Kunnen we iets voor u betekenen? Laat het ons weten. We gaan graag voor u aan de slag!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Fimax B.V.

Fimax B.V. in Doetinchem

Rozengaardseweg 25
7001 DN Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Fimax B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Fimax B.V. in Doetinchem
Rozengaardseweg 25
7001 DN Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).