Over Firimass B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Doetinchem

Onze missie is duidelijk: het leveren van maatwerkdiensten voor u in privé en zakelijk. Bij ons staat een persoonlijke relatie met u voorop, evenals flexibiliteit en een snelle service. We leren u graag beter kennen, zodat we precies weten welke verzekering of hypotheek het beste bij u past. Dat klinkt logisch, maar dat is tegenwoordig niet altijd meer het geval!

Compleet aanbod

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Want RegioBank sluit precies aan op onze normen en waarden. We zijn namelijk -net als RegioBank- betrokken en staan dichtbij de klant. We gaan letterlijk naast u zitten, in plaats van tegenover u. Het gaat ten slotte om uw belang en wij zijn er om u te ondersteunen. Daarnaast komen al onze medewerkers uit de buurt. Dat betekent dat iedereen regionaal betrokken is. Het is een hecht en gemêleerd team, van jong tot oud. Zo hebben we alles in huis om iedere unieke klant goed te kunnen helpen.

Wat ons uniek maakt is dat u bij ons, zonder afspraak, geld kunt opnemen of storten. De ouderwetse kasfunctie. Hiervoor hoeft u dus niet naar de stad! U kunt bij ons altijd, ook zonder afspraak, binnenlopen.

Tot snel bij Firimass!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hofstraat 14
7001 CD Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Firimass B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Firimass B.V. in Doetinchem
Hofstraat 14
7001 CD Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).