Over Heilbron

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Doetinchem

Wat er in het leven ook gebeurt, Heilbron is al sinds 1932 in de buurt en weet raad op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, ziekteverzuim, bankzaken, enzovoort. Zo zijn uw zaken goed geregeld en hoeft u zich daar in ieder geval niet druk over te maken. Een geruststellende gedachte!

Angelique Anssems

Adviseur
Angelique is onze specialist op het gebied van uw RegioBank producten. Heeft u vragen, stel ze dan gerust. Ze neemt graag de tijd voor u.

Marlot Cornielje

Adviseur
Heeft u een vraag over particuliere verzekeringen? Dan helpt Marlot u graag verder. Ook is zij specialist op het gebied van Regiobank. Neem gerust contact met haar op en ze kijkt wat ze voor u kan betekenen.

Marja Dierssen

Adviseur
Marja is onze professional op het gebied van particuliere verzekeringen en is daarnaast uw contactpersoon voor hypotheekadvies. Neem bij vragen gerust contact op.

Linda Dieker

Adviseur
Hoe ben ik eigenlijk verzekerd als er brand uitbreekt? Moet ik mijn auto allrisk, beperkt casco of WA verzekeren? Op dit soort vragen heeft Linda altijd een antwoord en passend advies. Neem gerust contact op.

Tine Gabriël

Adviseur
Tine neemt de tijd voor uw vragen op het gebied van particuliere verzekeringen en geeft graag advies passend bij uw situatie. Tine staat voor u klaar!

Selly Dinklo

Adviseur
U kunt bij Selly terecht met al uw vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Zij zorgt er voor dat uw risico’s goed worden afgedekt. Een geruststellende gedachte. Ook is zij specialist op het gebied van RegioBank producten. Neem gerust contact op.

Nieuwsartikelen van Heilbron

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Heilbron

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Heilbron in Doetinchem
Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).