Over Wilkens & Partners Fin. Dienstverlening BV

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Dronten

U verdient meer aandacht en een bredere visie dan één bank of verzekeraar kan bieden. Dat geldt zowel voor uw onderneming als voor uw privé financiële zaken. Bij Wilkens en Partners bekijken we –in de volle breedte- wat er mogelijk is en behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Bij ons heeft u rechtstreeks contact met vaste contactpersonen. Wij zijn zelfstandig en onafhankelijk en kunnen dus met nagenoeg elke geldverstrekker zakendoen.

Uw financiën dik op orde

Voor hypotheken, verzekeringen en creatieve financiële oplossingen kunt u bij ons terecht. En als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, bemiddelen wij ook exclusief voor de bankproducten van RegioBank. Wij investeren graag in een langdurige relatie. Zo vinden wij samen de beste oplossing voor uw wensen. Wij tonen in begrijpelijke taal de beste mogelijkheden en consequenties van vrijwel alle financiële producten. Met onze uitleg bent u in staat om zelf te kiezen. Zo wordt u financieel sterker en zeker tevreden. Dat is onze aanpak.

Daag ons uit met uw financiële vragen

Wij worden graag uitgedaagd. Als er een oplossing is, dan zetten wij alles op alles om deze ook te vinden, dankzij de aanwezige deskundigheid en creativiteit. Uiteraard binnen de wettelijke eisen en die van de banken. Wij onderhouden actief contact met u als klant en met onze verschillende aanbieders. U bent er immers bij gebaat wanneer wij een goede verstandhouding hebben met onze aanbieders en hun vertrouwen genieten: in goeden tijden en minder goede tijden.

Elk jaar kloppen er weer meer ondernemers bij ons aan. Omdat wij verder kijken, zelf ondernemen en rekening houden met de ondernemer in privé. Ook accountants, banken en financieel adviseurs maken gebruik van de aanwezige kennis. Uw vertrouwen is een cadeau en zo gaan we daar dan ook mee om.

Allemaal te mooi om waar te zijn? Maak vrijblijvend kennis met Wilkens en Partners te Dronten en ervaar het zelf.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Wilkens & Partners Fin. Dienstverlening BV

Wilkens & Partners Fin. Dienstverlening BV in Dronten

De Rede 44
8251 EW Dronten
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Wilkens & Partners Fin. Dienstverlening BV

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wilkens & Partners Fin. Dienstverlening BV in Dronten
De Rede 44
8251 EW Dronten
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).