Over Regio Advies Groep Dussen B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Dussen

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van  Dussen, een gezellig dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen heeft een prachtig 13e eeuws kasteel en is ook nog eens gelegen aan de Bergsche Maas.

Naast dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, bemiddelen wij ook in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Een ideale combinatie, waarmee wij u optimaal kunnen bedienen als financieel adviseur.

Een vertrouwde naam in de buurt

In 2001 werd Barto Boiten eigenaar van Regio Advies Groep Dussen en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam in Dussen en omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. We vinden het belangrijk dat u vertrouwd bent met onze medewerkers.

Regio Advies Groep Dussen BV is een familiebedrijf met Laura en Timo Boiten als tweede generatie in de zaak. En Peter de Haas is inmiddels al zo lang in dienst dat ook hij niet meer weg te denken is.

Al uw financiële zaken

Bij ons kunt u al uw financiële zaken regelen. Van het openen van een betaalrekening, het afsluiten van een verzekering tot een aanvulling op uw pensioen of de financiering van een woning. Wij bieden dit alles onder één dak.

Thuis in het MKB

Bent u ondernemer? Wij kennen de risico’s die bij u spelen. Bij ons kunt u terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening van RegioBank en met een goede analyse houden we uw verzekeringsportefeuille en -kosten overzichtelijk.

Bent u op zoek naar advies, of wilt u graag kennis maken onder het genot van een kopje koffie? Loop gerust eens binnen, wij helpen u graag verder!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Regio Advies Groep Dussen B.V.

Regio Advies Groep Dussen B.V. in Dussen

Wilhelminastraat 27
4271 AT Dussen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Regio Advies Groep Dussen B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Regio Advies Groep Dussen B.V. in Dussen
Wilhelminastraat 27
4271 AT Dussen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).