Over Hypotheek & Assurantiehuis West-Drenthe BV

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Dwingeloo

Aandacht voor u staat bij ons op nummer 1. Zeker bij belangrijke beslissingen die gaan over uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken. De wereld verandert snel en steeds meer financiële zaken worden geregeld via de ‘digitale snelweg’. Toch vinden wij juist nu persoonlijk contact erg belangrijk. Dat kan vanzelfsprekend bij ons op kantoor, maar ook bij uw thuis, zowel overdag als in de avonduren.

Betalen en sparen zoals u dat wilt

Steeds meer banken in Nederland sluiten hun regionale kantoren, vooral in de dorpen en kleinere steden. Dit is jammer, want er zijn nog steeds mensen die graag een bank in de buurt willen. Wij geloven echt in globaal denken, lokaal handelen. Daarom bemiddelen wij ook voor de producten van RegioBank. Niet alleen kunt u voor de betaal- en spaardiensten van RegioBank terecht bij een Zelfstandig Adviseur in de buurt, u kunt ze ook eenvoudig online regelen via Internetbankieren en de Mobiel Bankieren app. En ook voor zakelijk bankieren biedt RegioBank een rekening die bij u past. Bij Hypotheek & Assurantiehuis nemen we de tijd om u hierover goed en persoonlijk te adviseren.

Goed beschermd tegen risico’s

Ook voor alle verzekeringen -zowel particulier als zakelijk- bent u bij ons aan het juiste adres. Verkeringen zijn noodzakelijk om u te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen. Bij uw keuze zijn niet alleen de prijs en voorwaarden van belang, het gaat er ook om dat de verzekering past bij u persoonlijk en de juiste dekking biedt voor uw specifieke situatie.

Altijd welkom

Wees welkom in ons kantoor aan de Brink 46 te Dwingeloo, we zijn op werkdagen geopend van 09.00-12.30 en 13.30-17.00 uur, waar u altijd geheel vrijblijvend kunt binnen lopen. Waar we -onder het genot van koffie of thee- ons graag nader aan u voor te stellen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Hypotheek & Assurantiehuis West-Drenthe BV

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hypotheek & Assurantiehuis West-Drenthe BV in Dwingeloo
Brink 46
7991 CJ Dwingeloo
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).