Over Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Echt

Op een centrale locatie middenin in Echt vindt u al bijna tien jaar ons kantoor: Vleeshouwers Financieel Adviesbureau BV. Met elf gediplomeerde en beëdigde werknemers zijn wij een hecht team. De klant is bij ons koning. Ten allen tijden. We zijn altijd bereikbaar en bieden u een uitstekende service. Daar kunt u op rekenen. Daarnaast zijn we integer en dat vinden we ook erg belangrijk. We richten ons op hypotheken, verzekeringen, bankzaken en kredieten. Loop vooral eens binnen voor een praatje of vrijblijvend advies!Advies op maat

We zijn een onafhankelijke hypotheekaanbieder. Dat betekent dat we onafhankelijk een hypotheek kunnen kiezen bij verschillende verstrekkers. We zijn niet gebonden aan één aanbieder. We kijken met u welke optie het goedkoopst is en welke de beste voorwaarden heeft. Dat verschilt per persoon en per situatie. Zo krijgt iedereen advies op maat. Kom eens langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

24/7

Verzekeren? Ook hier zijn wij onafhankelijk van verstrekkers. We denken mee met de klant. Welke optie past het beste bij uw omstandigheden? We hebben daarnaast voor opstal- en inboedelschades een eigen herstelservicedienst. Deze is 24 uur per dag bereikbaar. We staan altijd voor u klaar.

Ook voor het aanvragen van kredieten of een vergelijking met uw huidige krediet bent u bij ons zeer welkom.

Dichtbij en betrokken

We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt bij ons terecht voor al uw bankzaken. Het persoonlijke contact met klanten staat hier ten allen tijden voorop. Daarom kozen we voor een samenwerking met RegioBank. Dichtbij en betrokken.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau in Echt

Peyerstraat 8
6101 GD Echt
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau in Echt
Peyerstraat 8
6101 GD Echt
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).