Over Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Echteld

Persoonlijk contact is onze kracht; nu en in de toekomst! Of het nu gaat om een verzekering, hypotheek, bankrekening of de aan-/ verkoop van uw woning. Bij ons bent u -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- aan het juiste en vertrouwde adres.

Bert Budding

Directeur en Financieel adviseur gespecialiseerd op het verzekeringsgebied
Ik vind het een uitdaging om een passend verzekeringspakket voor u samen te stellen. We verzorgen een goede polis maar bieden ook een goed netwerk van diverse reparateurs. Dat heet ontzorgen!

Ardie van Zoest

Mede-directeur en NVM Makelaar
Ik ben vanaf 1990 werkzaam bij het kantoor. Eerst als assurantieadviseur, vanaf 1997 op de afdeling makelaardij en sinds 2000 als makelaar-taxateur. Tevens ben ik mededirecteur!

Esther de Bell

Administratief medewerkster Makelaardij
De Makelaardij is een erg leuke afdeling en door de diverse werkzaamheden is dit nooit saai. Ons kantoor heeft ook een PostNL balie waar ik onze klanten 3 dagen per week van dienst ben.

Petra van Soest

Administratief medewerkster Makelaardij en bankzaken
Het afwisselende werk en het contact met klanten bevalt mij goed. Ieder verkooptraject en iedere transactie is voor mij een uitdaging om het maximale resultaat te bereiken.

Hanny van den Berg

Medewerkster Bankzaken
Als financieel adviseur voel ik mij hier op mijn plaats. Ik help particulieren en zakelijke klanten graag. U wordt persoonlijk geholpen, zonder dat iemand over uw schouder meekijkt.

Petra van Gessel

Financieel adviseur
Als financieel adviseur met de nodige ervaring heb ik vooral aandacht voor de mens achter de klant. Écht persoonlijk contact staat daarom hoog in het vaandel!

Herma Frederiks

Administratief medewerkster
Ik ben Herma Frederiks en heb pasgeleden mijn 12,5 jarig jubileum gevierd bij Budding B.V. Ik verwerk de binnenkomende polissen en doe dit met veel plezier!

Henny Budding

Administratief medewerkster
Binnen Budding BV ben ik werkzaam op de afdeling debiteurenadministratie. Achter de schermen ben ik al meer dan 25 jaar actief.

Albert Cornelissen

Financieel adviseur gespecialiseerd op het verzekeringsgebied
Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen. Samen met u ga ik op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie.

Bart Budding

Financieel adviseur gespecialiseerd op het verzekeringsgebied en schadebehandeling
Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik u bij het kiezen van de beste verzekering en sta u bij wanneer u schade heeft. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!

Nieuwsartikelen van Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V. in Echteld

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V. in Echteld
Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).