Over Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Echteld

Budding BV in Echteld bestaat alweer 55 jaar! Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij u en uw (financiële) situatie. Door de lange termijn relatie leren wij u écht kennen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op uw behoeften, wensen en uw situatie. Daarbij zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de betrokken bank met een Zelfstandig Adviseur bij u om de hoek, en hebben we een PostNL Postkantoor. Wij bemiddelen exclusief in de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Up-to-date

Hoe vaak verandert er niet iets in wet- en regelgeving of in uw persoonlijke (financiële) situatie? Met een aanpassing in uw hypotheek, verzekering of bankzaken zorgen wij ervoor dat u weer volledig up-to-date bent. Het is prettig contact te hebben met uw eigen persoonlijk adviseur en direct antwoord te krijgen op al uw vragen. Dat kan op kantoor, bij u thuis, via email of telefoon. Waar u ook voor kiest, wij beantwoorden al uw vragen gemakkelijk en snel.

Tevreden

Het draait bij ons niet om wat u vraagt, maar wat u nodig heeft! U mag van ons verwachten dat wij er alles aan zullen doen om datgene wat u wilt bereiken in uw leven, waar te maken. En indien nodig, regelen wij voor u een financieel product dat daarop aansluit. Wij zijn er trots op dat we met deze werkwijze al vele klanten naar volle tevredenheid hebben mogen helpen. En als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V. in Echteld

Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Makelaars- en Assurantiekantoor Budding B.V. in Echteld
Achterstraat 30
4054 MT Echteld
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).