Deze gratis apps zijn goed voor uw portemonnee
Dinsdag 13 februari 2018

Deze gratis apps zijn goed voor uw portemonnee

Heeft u aan het eind van uw geld altijd nog een stukje maand over? Deze gratis apps helpen om uw financiën beter te organiseren.

Makkelijk de rekening splitten

Na een avondje uit of weekendje weg met vrienden moet u soms het hoofd breken over hoeveel geld u nog van iedereen krijgt. Want u betaalde het eten, maar iemand anders was geld kwijt aan de benzine of de overnachting – en dat moet allemaal met elkaar verrekend worden. Met de app Splitwise kunt u heel gemakkelijk alle uitgaven met elkaar verrekenen. Voer uw gemaakte kosten in en geef aan met wie uit de groep die kosten worden gedeeld. Als uw vrienden dat ook doen, rekent de app uit wie aan wie moet betalen en hoeveel. Tot op de cent nauwkeurig (we blijven wel Nederlanders he).

Groepscadeau regelen? Piece of cake

Bent u altijd degene die het groepscadeau regelt? Met de app Piece of cake is dat echt appeltje-eitje. Via WhatsApp of mail stuurt u een uitnodiging aan de groep. In de app zie u vervolgens wie meedoet en wie niet. Deelnemers kunnen meteen hun bijdrage overmaken. Vergeten ze dat, dan stuurt de app een herinnering. Hoeft u niet meer zelf om uw geld te vragen. Extra leuk: in de app vindt u ook cadeausuggesties voor speciale gelegenheden, zoals een housewarming of bruiloft.

Inzicht in uw uitgaven

Geen idee waar uw geld elke maand naartoe gaat? De Mobiel Bankieren app van RegioBank geeft inzicht. De app zet uw uitgaven per thema onder elkaar, zoals huishouden, wonen, vervoer en winkelen. Zo ziet u precies hoeveel u besteedt – en waar u misschien wel op kan besparen. Het geld dat u bespaart, kunt u mooi op uw spaarrekening kwijt. Wist u trouwens dat u in de app voor ieder spaardoel een spaarpot kunt aanmaken? Zo kunt u heel gericht geld opzijzetten voor een vakantie, nieuwe auto of verbouwing.

Al uw voordeelpassen bij de hand

Kent u dat? Staat u bij de kassa in de bouwmarkt, bent u uw voordeelkaart vergeten. Dag, korting! Met de app Stocard heeft u dat probleem niet meer. In deze app kunt u al uw klantenpassen kwijt. Zo loopt u geen korting meer mis én bespaart u flink wat ruimte in de portemonnee.

Voor de koopjesjagers

Wie lief is voor de portemonnee, koopt zoveel mogelijk in de aanbieding. Wilt u geen kortingsactie missen? Installeer dan de Reclamefolder-app. Hier staan alle folders op een rij en ziet u precies in welke winkel u moet zijn voor bijvoorbeeld die gratis tweede fles wasmiddel. Plak dus met een gerust hart die nee/nee-sticker op de brievenbus, dan bent u ook nog eens lief voor het milieu.

Lees ook:

Slimme bespaartips van onze Zelfstandig Adviseurs

Tijd voor een financiele schoonmaak


Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Assurantiekantoor Wormgoor B.V. in Eibergen

Grotestraat 32
7151 BD Eibergen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor Wormgoor B.V. in Eibergen
Grotestraat 32
7151 BD Eibergen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).