Over Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Eibergen

Assurantiekantoor Wormgoor in Eibergen is een allround assurantiekantoor. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en bankzaken en bestaan al sinds 1975. Dat is al een hele tijd. We kunnen daarom met recht zeggen dat we weten waar we het over hebben. Met onze jarenlange ervaring en opgedane kennis, helpen we u graag verder!

Tegenwoordig

Tegenwoordig kunt u bijna al uw zaken via internet regelen. Wij merken juist dat onze klanten het zeer prettig vinden om te sparren met hun eigen adviseur. Daarnaast maken we graag tijd voor hen. We laten u niet onnodig wachten. Die ervaring had onze klant Rik ook. Vorig jaar oriënteerde hij zich op een hypotheek voor zijn eerste koopwoning. Bij zijn eigen bank moest hij twee weken wachten tot hij langs kon komen voor een oriënterend gesprek. Hij mailde ons. Een dag later zaten we samen aan tafel om zijn mogelijkheden te bespreken.

Kracht

Het persoonlijk contact is de kracht. Dat was in 1975 zo en dat is het nu nog steeds. Dat wil niet zeggen dat we zijn achtergebleven bij de tijd. U kunt ons ook via WhatsApp bereiken. Wij reageren binnen kantooruren. Dat is ook een vorm van persoonlijk contact. Onze klanten laten ons weten dat deze manier van communicatie een prettige aanvulling is op de rest.

Advies op maat

We denken niet in standaardoplossingen, maar in adviezen die passen bij de situatie van de klant. Of het nu om een bankrekening, hypotheek of verzekering gaat, wij ontvangen de klanten graag op kantoor. Niemand hoeft bij ons een 0800-nummer te bellen. Om ons heen sluiten steeds meer banken hun kantoren. De contactmomenten worden beperkt. Wij draaien het om. Wij nodigen u uit bij ons op kantoor en nemen de tijd voor een gesprek en het bijbehorend advies!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Assurantiekantoor Wormgoor B.V. in Eibergen

Grotestraat 32
7151 BD Eibergen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor Wormgoor B.V. in Eibergen
Grotestraat 32
7151 BD Eibergen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).