Over AIN Financiële Diensten

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Emmeloord

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in de polder. Dat is AIN Financiële diensten in Emmeloord. Hypotheek, verzekeringen of bankzaken: uw financiële vraagstuk staat centraal. Bij het vinden van de juiste oplossing kijken wij verder.

Michel de Grauw

Eigenaar en adviseur Hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik ben eigenaar en adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Ik ben een echt “mensenmens”, met gevoel voor service, aandacht en kwaliteit. Mijn slogan? “Doen is wat anders dan beloven”.

Mike van der Horn

Hypotheekadviseur
Ik help en begeleid u met een van de belangrijkste beslissingen in uw leven, het kopen van een nieuwe woning. Dit doe ik op basis van persoonlijk contact, waarbij ik pas klaar ben als u tevreden bent!

Roxana Troost

Adviseur bankzaken
Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor bankzaken. Al geruime tijd werkzaam in de financiële dienstverlening en erg ambitieus. De ondersteunende factor voor Mike en Michel, u kunt voor alle bankzaken bij mij terecht.

Astrid Koornstra

Verzekeringsadviseur
Klanten kunnen bij mij terecht voor schadeverzekeringen. Ook bij vragen over spaar- en betaalproducten zorg ik dat u met een tevreden gevoel de deur uit stapt. Het mag u aan niets ontbreken!

Andrea de Grauw

Office manager
Mijn werk vindt achter de schermen plaats: ik zorg dat alles administratief op rolletjes loopt, zoals de facturatie voor de verzekeringen en hypotheken en de personele administratie.

Nieuwsartikelen van AIN Financiële Diensten

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

AIN Financiële Diensten

AIN Financiële Diensten in Emmeloord

Onder de Toren 30
8302 BV Emmeloord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij AIN Financiële Diensten

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

AIN Financiële Diensten in Emmeloord
Onder de Toren 30
8302 BV Emmeloord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).