Eigen Huis Sparen

  • Spaar voor een startkapitaal
  • Variabele rente
  • Onbeperkte looptijd
  • Vrije inleg

Drie redenen om te gaan Eigen Huis Sparen bij RegioBank

Sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstig huis

Wilt u in de toekomst een eigen huis kopen? Begin dan alvast met sparen voor een startkapitaal. Met Eigen Huis Sparen van RegioBank kunt u sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstige huis tegen een aantrekkelijke variabele rente.

Sparen voor de aflossing van uw hypotheek

Heeft u al een eigen huis? Dan kunt u ook sparen voor de aflossing van uw hypotheek tegen een aantrekkelijke variabele rente. U mag het opgebouwde spaartegoed ook gebruiken voor de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis.

Sparen en opnemen wanneer u wilt

Eigen Huis Sparen werkt heel eenvoudig. U stort een bedrag naar keuze op uw spaarrekening en spaart daarna verder. Bijvoorbeeld met een vast bedrag per maand, maar dat hoeft niet. U kunt altijd bij uw geld tegen 0,5 % opnamekosten. Deze opnamekosten krijgt u terug als u kunt aantonen dat het gaat om opnames voor uw eigen huis. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Herder Verzekeringen

Herder Verzekeringen in Emmer-Compascuum

Runde Z.Z. 115
7881 HR Emmer-Compascuum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Herder Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Herder Verzekeringen in Emmer-Compascuum
Runde Z.Z. 115
7881 HR Emmer-Compascuum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).