Over Van der Dussen Adviesgroep

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Empel

Van der Dussen Adviesgroep in ’s-Hertogenbosch is een begrip in de regio op het gebied van hypotheken, particuliere verzekeringen, bedrijfsmatig risicobeheer, bancaire dienstverlening en financiĂ«le planning. Ook is Van der Dussen Adviesgroep Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De enthousiaste medewerkers behartigen de belangen van onze relaties op een persoonlijke en betrokken wijze.

Goed geregeld

In de wirwar van wet- en regelgeving, ontwikkelingen op verzekeringsvlak en de talloze mogelijkheden op hypothecair gebied is het moeilijk uw eigen weg te bepalen. Uw situatie vraagt om een specifieke oplossing, maar hoe kiest u de juiste? Zijn er betere alternatieven? Waar moet u rekening mee houden? Welk voordeel kunt u behalen? Bij belangrijke beslissingen komt er veel op u af als u een huis gaat kopen, uw hypotheekvorm bepaalt, nieuwe verzekeringen afsluit, een eigen bedrijf start of uw pensioenregeling afweegt. Een specialist kan het antwoord geven omdat hij het geheel kan overzien. Het scala aan mogelijkheden in combinatie met uw specifieke situatie. Dit stelt hoge eisen aan de adviseur op het gebied van vakkennis, maar ook van mensenkennis.

De adviseurs van Van der Dussen Adviesgroep zorgen ervoor dat uw zaken prima geregeld zijn. Voor ons een permanente uitdaging, voor u een geruststelling.

Samen

Van der Dussen Adviesgroep biedt complete ondersteuning bij het oplossen van uw financiële puzzel. Met een eenvoudige en klantgerichte werkwijze. De adviseur werkt intensief samen met de specialisten van de adviesgroep op diverse gebieden: verzekeringen, hypotheken, financiële planning en bancaire zaken. Samen komen zij tot een compleet advies.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van der Dussen Adviesgroep

Van der Dussen Adviesgroep in Empel

Burg. Godschalxstraat 78
5236 AC Empel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van der Dussen Adviesgroep

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen Ă©Ă©n werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van der Dussen Adviesgroep in Empel
Burg. Godschalxstraat 78
5236 AC Empel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).