Over Deterink Financiële Diensten B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Geesteren

Deterink opende in 1991 haar deuren in Tubbergen. Grondleggers en naamgevers Hennie en Christien Deterink stonden aan de basis van een succesvol concept, waarin ze verzekeringen en hypotheken aanboden en daarnaast de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Dat mensen uit mijn eigen leefomgeving mij hun financiële zaken toevertrouwen; daar krijg ik energie van! Ik help zowel bedrijven als particulieren met hun financiële vraagstukken.

Ralph Geerdink

Adviseur Particulieren
Ik help particulieren en ZZP-ers met hun financiële vraagstukken op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Wederzijds vertrouwen, dat is de basis van een goede relatie.

Jos Beernink

Adviseur Hypotheken
Door mijn jarenlange ervaring in het verstrekken van hypotheekadvies en bankzaken, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u en uw situatie graag kennen!

Susanne Tijhuis

Adviseur Hypotheken
Kunt u uw maandelijkse lasten nog betalen als uw partner komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Een financieel plan voor nu en in de toekomst, dat geeft mij energie!

Raymond Broenink

Adviseur Zakelijk
Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat geef. Ik adviseer zowel bedrijven als particulieren over verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Simone Zekhuis-Kamphuis

Adviseur Bankzaken
Door mensen het gemak te bieden om bij ons naar binnen te lopen en persoonlijke aandacht te geven, kunnen wij samen veel voor onze klanten betekenen. Daar geloof ik in!

Dennis Kroezen

Adviseur Zakelijk
Ik heb veel plezier aan het op peil houden van mijn kennis en het inspelen op actualiteiten, zodat ik ondernemers en bedrijven van groot tot klein kan helpen om hun risico’s goed af te dekken.

Elise Scherphof

Adviseur Bankzaken
Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.

Nieuwsartikelen van Deterink Financiële Diensten B.V.

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Deterink Financiële Diensten B.V.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Geesteren

De Aanleg 1
7678 VZ Geesteren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Deterink Financiële Diensten B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Geesteren
De Aanleg 1
7678 VZ Geesteren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).