Sparen voor en door uw kind

  • Sparen voor de toekomst van uw kind met Zilvervloot Sparen
  • Looptijd tot 18e verjaardag
  • Geen minimale inleg. Maximale inleg van € 600 per jaar

Sparen voor de toekomst van uw kind

Met Zilvervloot Sparen en JongWijs kunt u sparen voor en met uw kind tot 18 jaar. Met een spaarrekening leren kinderen omgaan met geld en worden ze wijzer in geldzaken. Zo leert u uw kind financieel op eigen benen te staan.

Zilvervloot Sparen

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw kind tot 18 jaar. Uw kind ontvangt over de inleg een aantrekkelijke rente. Uw kind krijgt op zijn of haar 18e verjaardag 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

JongWijs

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening en groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket. Bij het pakket krijgt uw kind ieder jaar leuke en leerzame tips van RegioBank. De tips sluiten aan op de leeftijd van de kinderen. Uw kind krijgt deze tips via de post.

Praktische tips

Uw kind heeft u nodig om te leren wat goed met geld omgaan betekent. Daarom krijgt u bij JongWijs jaarlijks post. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. Met JongWijs kunt u uw kind stap voor stap leren omgaan met geld. En uiteraard staat ook uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank voor u klaar met advies.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

89% van de RegioBank klanten is tevreden

Meneer Van de Ven, Heesch

Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zijn prettig

Meneer Van de Ven, Heesch
Meneer Van de Ven, Heesch
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk

RegioBank is kleinschalig en de drempel om binnen te komen is daardoor laag. Ze bedenken altijd rustig wat het beste is voor je situatie, zonder haast

Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Blauw marktonderzoek

Objectief en betrouwbaar vastgesteld door onderzoeksbureau Blauw een een doorlopend klantonderzoek onder nieuwe en bestaande klanten van RegioBank. Blauw heeft meer van 15 jaar ervaring in het doen van klant en marktonderzoek voor bedrijven en overheden.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Deterink Financiële Diensten B.V.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Geesteren

De Aanleg 1
7678 VZ Geesteren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Deterink Financiële Diensten B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Deterink Financiële Diensten B.V. in Geesteren
De Aanleg 1
7678 VZ Geesteren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).