Over Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Genemuiden

Handig. Een kantoor dichtbij huis, dat al uw verzekeringen, hypotheken en bankzaken regelt. Privé én zakelijk. Voor inwoners in en om Genemuiden is Boudesteyn dat kantoor. We zijn zakelijk en persoonlijk. Enthousiast en ervaren. En we zijn ook uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Max van Leeuwen

Financieel adviseur
Allround financieel adviseur. Weet alles van hypotheek A of verzekering B. Denkt en doet klantgericht. Altijd onafhankelijk, altijd flexibel. Maakt tijd voor uw vraag, op kantoor of bij u thuis.

Bob Dijkema

Medewerker bankzaken
Heeft er inmiddels 5 jaar op zitten. Begon als administratief medewerker, is nu medewerker bankzaken voor betalen en sparen en hypotheken. Steunpilaar voor zijn klanten. Bijt zich vast in financiën.

Cynthia Hoekman

Financieel adviseur
Onze adviseur bankzaken. Liefhebster van taaie financiële vragen. Die ze vervolgens in een uitgebreid gesprek rustig uitlegt. Werkt graag persoonlijk. Kent daarom ook al haar klanten zelf.

Ingeborg Boudesteyn

Allround specialist en adviseur
Allround inzetbaar. Expert in uw bankzaken én verzekeringen. Regelt met dezelfde snelheid een verzekering, als een overboeking. En kent als inwoonster ‘half’ Genemuiden. Persoonlijk én dichtbij!

Dyantha Melisse

Baliemedewerkster
Dyantha kent u van de balie. Staat u met raad en daad bij in geldzaken. Alleen even geld halen of een andere bankvraag? Ze heeft op elke vraag een antwoord.

Camilla Schippers

Baliemedewerkster
Is sinds de start actief als gastvrije receptioniste voor het kantoor. Even een rekening openen? Een telefoontje met een vraag? Of gewoon even binnenlopen? U bent van harte welkom bij Camilla.

Patrick Speetjens

Verzekeringsspecialist
Altijd actief adviserend in de verzekeringen. Presteert op topniveau. Weet alles van alle soorten polissen. Kent alle kleine lettertjes. Ziet klanten graag zonder afspraak binnenlopen.

Sander van der Velden

Financieel adviseur
Houdt altijd overzicht, hoe ingewikkeld uw financiële situatie ook is. Loopt al sinds 2000 mee. Specialisme: de optimale hypotheek voor de scherpste prijs. Wil graag 100% tevreden klanten.

Marcel Boudesteyn

Directeur
Schopte het tot de eredivisie. Is nu spelbepaler en coach tegelijk. Nog altijd even doelgericht als toen. Steekt tijd in langjarige relaties, ontzorgt klanten met gemak en alles-onder-één-dak-formule.

Nieuwsartikelen van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden

Westerkaai 78 80
8281 BH Genemuiden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen in Genemuiden
Westerkaai 78 80
8281 BH Genemuiden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).