Over Midden Brabant Advies - Assumed

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Haaren

Met vier vestigingen in de regio Midden Brabant willen wij graag uw partner zijn voor al uw financiële zaken; zowel voor particulieren als bedrijven. Persoonlijk, deskundig en integer is bij ons geen loze kreet. Loop gewoon eens bij ons binnen. U bent van harte welkom!

Peter Dirks

Directeur-eigenaar en Financieel Specialist
Ik heb ruim 37 jaar ervaring. Alle facetten binnen de financiële dienstverlening houden me dagelijks bezig. Voor uw bedrijfsverzekeringen en zakelijke financieringsaanvragen kunt u bij me terecht!

Yvonne Buijnsters

Adviseur Particulieren
Ons kantoor in Vught wordt door mij bemand. Bij mij kunt u terecht voor al uw bank- en verzekeringsvraagstukken. Ik sta voor een fijn persoonlijk contact en degelijk advies.

Guido van Tuyl

Verzekeringsadviseur
Ik ben een gedreven verzekeringsadviseur. U kunt uw verzekeringen met een gerust hart door mij laten verzorgen. Daarnaast help ik u met al uw bankzaken.

Maryn Verhoeven

Cliëntadviseur
Een eerlijk en passend advies vind ik belangrijk. Ook uw verzekeringen zijn bij mij in goede handen. Ik maak offertes, verwerk mutaties en adviseer de particuliere relaties omtrent verzekeringen.

Joke van Pelt

Cliëntadviseur
Op persoonlijke en deskundige wijze help ik u bij al uw bankzaken. Altijd een eerlijk en passend advies. Ik werk vanuit ons kantoor in Udenhout.

Teun van Sprang

Verzekeringsadviseur
Ik ben verzekeringsadviseur voor particulieren en kleine zakelijke bedrijven in Haaren. Ik zoek voor u naar de beste verzekeringen met een scherpe premie. Loop gerust eens binnen!

Marion van Ierland

Schadebehandelaar
Mocht u onverhoopt schade hebben dan ben ik degene die u uw zorgen uit handen neemt. Ik zet me volledig voor u in om de schades zo goed mogelijk afgehandeld te krijgen. Daar kunt u van op aan!

Ingrid Viguurs

Cliëntadviseur en managementassistente
Ik voer voornamelijk de verzekeringsadministratie voor de zakelijke klanten. Daarnaast help ik in voorkomende gevallen klanten met hun dagelijkse bankzaken.

Marieke Verouden

Cliëntadviseur en medewerker financiële administratie
Een duizendpoot noemen ze mij! Ik verzorg alle boekingen, betalingen en incasso’s en ben verantwoordelijk voor onze eigen bedrijfsadministratie. Ik ben dus vele markten thuis!

Roel van den Boer

Hypotheek- en Financieel Adviseur
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk gesprek en kan u adviseren omtrent uw financiële zaken. Met al uw vragen kunt u bij mij terecht. Hypotheken zijn mijn specialiteit.

Bram van Deinsen

Hypotheek- en Financieel Adviseur i.o.
Als ondersteuner hypotheken leer ik de praktische kneepjes van het vak. Voor rentemiddeling, renteverlenging e.d. kunt u uitstekend bij mij terecht. Ook controleer ik hypotheekdossiers.

Jolanda de Jong

Ondersteuner hypotheken
Voor de administratieve afhandeling van de hypotheekdossiers draai ik mijn hand niet om. Daarnaast help ik in voorkomende gevallen klanten met hun dagelijkse bankzaken.

Tim Hosewol

Cliëntadviseur en ondersteuner hypotheken in opleiding
Ik ben uw eerste aanspreekpunt voor uw bankzaken bij onze vestiging in Oisterwijk. Ik behartig op heel persoonlijke wijze uw bankzaken. Daarnaast ben ik in opleiding tot ondersteuner hypotheken.

Marc Slijper

Midden Brabant Garantie Makelaars
Bij mij is de aankoop of verkoop van uw woning in uitstekende handen. Op persoonlijke wijze begeleid ik de aankoop van uw droomhuis of zorg ik voor een vlotte verkoop van uw huidige woning.

John Klop

JA Pensioen. Specialist in Pensioenadvies!
Midden Brabant Advies werkt samen met JA Pensioen op het gebied van pensioenen. Wij zetten ons daarvoor in. Samen helpen we u aan een passend pensioen!

Astrid Ridderhof

JA Pensioen. Specialist in Pensioenadvies!
Midden Brabant Advies werkt samen met JA Pensioen op het gebied van pensioenen. Wij zetten ons daarvoor in. Samen helpen we u aan een passend pensioen!

Nieuwsartikelen van Midden Brabant Advies - Assumed

Pinpas kwijt op vakantie. En nu?

U bent op vakantie en raakt uw betaalpas kwijt. Het zal u maar gebeuren. In zo’n geval kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Met dit stappenplan heeft u tóch nog een ontspannen vakantie.

Wat kost dat? Samenwonen

Samenwonen is leuk én spannend tegelijk. Maak in elk geval duidelijke afspraken over geldzaken, dan houden jullie meer tijd over voor leuke dingen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Midden Brabant Advies - Assumed

Midden Brabant Advies - Assumed in Haaren

Driehoeven 76
5076 BJ Haaren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Midden Brabant Advies - Assumed

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Midden Brabant Advies - Assumed in Haaren
Driehoeven 76
5076 BJ Haaren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).