Over Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Harbrinkhoek

Het is alweer een hele tijd geleden dat Walter Busscher de deuren opende van zijn Assurantiekantoor W. Busscher in Harbrinkhoek. In 1992 startte Walter het bedrijf vanaf zijn woonadres. Binnen enkele jaren bleek dat er meer ruimte nodig was en de verhuizing naar de Almeloseweg was een feit.

Onze laagdrempeligheid bracht ons waar we nu zijn: een kantoor waar men makkelijk binnenloopt. Ongedwongen en we nemen de tijd.

Voor de meeste inwoners van Harbrinkhoek is Assurantiekantoor W. Busscher inmiddels een bekend bedrijf. In de zin dat ze hun verzekeringen of bankzaken bij ons onder brachten, maar ook door de diverse sponsoruitingen, van voetbalclub tot volleybalvereniging en van zanggroep tot autorodeo.

Kies zelf hoe u uw financiële zaken regelt

Gemak en zekerheid, dat zijn kernwoorden binnen onze dienstverlening. U kiest zelf hoe u uw financiële zaken regelt: met een persoonlijk advies, via onze telefonische helpdesk of via onze digitale verzekeringswinkel. Wat u ook kiest, u profiteert van onze uitgebreide service en verzekeringsproducten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Hecht team

Iedereen in het team werkt samen, maar houdt ook het eigen takenpakket/specialisme voor ogen. Zo is Walter Busscher zelf ‘Erkend Hypotheekadviseur’ en runt hij samen met Joost Lucas de buitendienst. Op kantoor zelf zit een team van dames voor onder andere schade-afhandeling, (polis)administratie, reisadvies, bancaire zaken en makelaardij. De combinatie van alle medewerkers bij ons op kantoor zorgt voor een compleet financieel dienstenpakket.

Een nuchtere kijk

Het is de nuchtere kijk en tegelijkertijd het persoonlijke contact waardoor RegioBank zo goed aansluit bij Busscher. De bank die nog gevestigd is in dorpen, en met ons ook een Zelfstandig Adviseur in Harbrinkhoek heeft. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor uw verzekeringen en hypotheek, maar voor uw bankzaken.

Kunnen we iets voor u betekenen? Dan horen we dat graag!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

Assurantiekantoor W. Busscher B.V. in Harbrinkhoek

Almeloseweg 175 A
7615 NA Harbrinkhoek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor W. Busscher B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor W. Busscher B.V. in Harbrinkhoek
Almeloseweg 175 A
7615 NA Harbrinkhoek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).