Over Assurantiekantoor P. Teune

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Haren

Als dochter van de vorige eigenaar hielp Gerda Teune al vanaf jongs af aan met het schrijven van de kaartenbakken. In 2015 nam Gerda Assurantiekantoor Teune in Haren over. De kaartenbakken zijn inmiddels al lang vervangen door computers, maar het gedachtengoed van ons kantoor is nog altijd hetzelfde: met plezier iedereen van antwoorden en financieel advies voorzien.

Weet wie u aan de lijn hebt

Wij helpen bij uw fietsverzekering, reisverzekering of autoverzekering en van pensioen tot aan de hypotheek. Bij ons loopt u binnen voor alle financiële kwesties. We denken niet alleen mee met de zaken die binnen ons straatje vallen, maar ook met alles daarbuiten. Bent u het bijvoorbeeld niet eens met een opgelegde geldboete? Dan helpen wij bezwaar indienen. Hierdoor regelt u al uw bank- en financiële zaken onder één dak met vertrouwde gezichten.

Inzicht in en op alle vlakken

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank staan wij ervoor dat wij elke situatie van onze klant kennen. Wij bemiddelen exclusief voor betaal- en spaarproducten van RegioBank. Heeft u een nieuwe auto? Dan weten wij precies of de dekking op uw autoverzekering omhoog moet. Dit voorkomt onverwachte financiële tegenslagen. 

Meer dan alleen komen en gaan

Wij leveren desgewenst een snelle service, maar gaan net zo lief uitgebreid om tafel zitten. Wij willen u leren kennen en hopen dat dit ook andersom het geval is. Daarom bespreken we graag het nieuws van de dag, politieke vraagstukken of misschien wel een onderwerp dat u bezighoudt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor P. Teune

Assurantiekantoor P. Teune in Haren

Felland Noord 12 A
9753 TB Haren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor P. Teune

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor P. Teune in Haren
Felland Noord 12 A
9753 TB Haren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).