Over Van Grunsven Assurantien C.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Heeswijk-Dinther

We krijgen het steeds drukker. Werk, kinderen, sociale verplichtingen; voor u het weet is de week weer voorbij. En naast alle ‘dagelijkse beslommeringen’, moet u ook nog tijd vrij maken voor het regelen van al uw financiële zaken. Uw bankzaken bijvoorbeeld, en uw verzekeringen. Voor velen niet echt de ideale vrijetijdsbesteding.

Want wat is er dan mooier dan de spaarzame tijd  die u heeft, te besteden aan dingen die u echt graag doet? Ons advies: laat de financiële zaken over aan een expert. Een specialist, die weet wat hij doet, een vinger aan de pols houdt bij wijzigingen en van uw persoonlijke situatie op de hoogte is. En heeft u een keer schade? Geen probleem, ook de zorgen rond de afwikkeling van uw schade nemen wij u graag uit handen. Dat geeft u rust.

Wij noemen dat financiële rust. En die bieden we u graag.

Wie wij zijn

Een adviseur in de buurt, een bekend gezicht, een persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn wij bij Van Grunsven & Haerkens assurantiën. Bij ons krijgt u een deskundig, onafhankelijk advies voor al uw financiële vragen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. En daarnaast ook voor uw verzekeringen en hypotheek. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij u een compleet pakket aan financiële diensten. Alles onder een dak. Waar uw adviseur u persoonlijk kent.

En bent u ondernemer? Ook dan helpen wij u graag. Wij bieden de zakelijke bankproducten van RegioBank en helpen u daarnaast graag met uw zakelijke verzekeringen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van Grunsven Assurantien C.V.

Van Grunsven Assurantien C.V. in Heeswijk-Dinther

Hoofdstraat 100 A
5473 AT Heeswijk-Dinther
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van Grunsven Assurantien C.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van Grunsven Assurantien C.V. in Heeswijk-Dinther
Hoofdstraat 100 A
5473 AT Heeswijk-Dinther
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).